امروز پنج شنبه , 28 فروردین 1404

پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)

دانلود طرح جابر طبقه بندی دانه های روغنی خوراکی

دانلود طرح جابر طبقه بندی دانه های روغنی خوراکی

0 49
لینک کوتاه https://pdf-doc.ir/p/b806896 |

دانلود پکیج طرح جابر با موضوع انواع دانه های روغنی خوراکی با قابلیت تغییر و  ویرایش مجدد با دفتر کارنما و مستندات  انواع دانه های روغنی خوراکی شامل موارد زیر می باشد :

  1. عکس ها و پوستر های مربوط به طرح جابربن حیان در رابطه با انواع دانه های روغنی خوراکی
  2. دفتر کارنما مربوط به طرح جابربن حیان در رابطه با انواع دانه های روغنی خوراکی
  3. تصاویر مربوط به طرح جابربن حیان در رابطه با انواع دانه های روغنی خوراکی
  4. مستندات آموزشی مربوط به طرح جابربن حیان در رابطه با انواع دانه های روغنی خوراکی

آنچه در طرح جابر با موضوع انواع دانه های روغنی خوراکی ویرایش مجدد با دفتر کارنما و مستندات انواع دانه های روغنی خوراکی وجود دارد بر اساس آخرین تجربیات ما پیرامون طرح جابربن حیان در رابطه با انواع دانه های روغنی خوراکی می باشد.

تحقیق زمینه ای

از قدیم گفته‌اند «فلفل نبین چه ریزه»! نگاه به این دانه‌های کوچک و ریز نکنید. دانه‌هایی مانند شاه‌دانه، تخمه کدو، تخمه آفتابگردان و غیره سرشار از پروتئین، فیبرها، آهن، ویتامین‌ها و اسیدهای چرب امگا 3 هستند. ما هم با شما هم عقیده‌ایم که اصلاً به قد و قواره‌شان نمی‌آید این همه خاصیت داشته باشند. اما عظمت خدا در همین است که یک دانه‌ی کوچک را سرشار از مواد مغذی خلق می‌کند تا ما بخوریم و بیاشامیم و اسراف نکنیم.  

شاه‌دانه

شاه‌دانه بسیار مغذی است و منبع فوق‌العاده‌ی پروتئین کامل به حساب می‌آید. این دانه‌های ریز حاوی فیبرهایی هستند که برای سلامت قلب و سیستم گوارشی مفید هستند. خواص شاه‌دانه به همین جا ختم نمی‌شود.

این دانه های خوشمزه به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است. امگا 3 ها همچنین التهاب را کاهش می‌دهند و سلامت قلب و عروق و مغز را تضمین می‌کنند. از این گذشته شاه‌دانه حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتوسترول می‌باشد که میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد.

باید بدانید که شاه‌دانه و روغن آن حاوی چربی‌های اشباع نشده ی پُلی هستند برای همین قلب نازنین شما را در سلامت نگه می‌دارد.

دی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت چشم‌ها

و مغز خوب است و میزان تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد

توصیه می‌کنیم در سالادها یا در اسموتی میوه‌ای‌تان حتماً از این دانه ها ریخته و از خواص آن‌ها استفاده کنید. این دانه ها همچنین برای افزودن به غذاهایی که در فر آماده می‌شوند، ماست و غلات نیز خوب هستند. در نهایت باید بگوییم که شاه‌دانه فاقد گلوتن است.

خواص دانه های روغنی مفید

تخمه‌ی کدو

تخمه کدو منبع خوشمزه‌ی ویتامین B، آهن، منیزیم، زینک (روی) و پروتئین است. پروتئین‌های تخمه کدو به میزان زیادی در اسیدآمینه‌ای به نام تریپتوفان متمرکز شده‌اند که باعث کاهش میزان استرس و اضطراب می‌شوند.

این تخمه‌های خوشمزه همچنین حاوی میزان زیادی از اسیدهای چرب ضروری هستند که به سلامت رگ‌های خونی کمک می‌کنند و کلسترول بد خون را پایین می‌آورند.

تخمه کدو یک میان وعده‌ی فوق‌العاده خوشمزه و مقوی است. اگر دوست داشته باشید می‌توانید در تهیه غذاهایتان نیز از این تخمه‌ها استفاده کنید.

خواص دانه های روغنی مفید

تخمه آفتاب‌گردان

تخمه‌ی آفتابگردان منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین B و فولات محسوب می‌شود. این تخمه‌های خوشمزه و البته پرطرفدار از سیستم ایمنی و سلامت بدن به خصوص در دوره‌ی بارداری حفاظت می‌کنند.

از این گذشته تخمه آفتابگردان منبع خوب ویتامین E نیز محسوب می‌شود. این آنتی اکسیدان قوی نمی‌گذارد به سلول‌ها آسیب برسد و به سلامت پوست و موها کمک زیادی می‌کند. ویتامین E همچنین از ابتلا به سرطان پیشگیری به عمل می‌آورد. تخمه آفتابگردان سرشار از پروتئین نیز می‌باشد.

بدون شک شما نیز تا اسم تخمه آفتابگردان می‌آید به یاد سریال مورد علاقه‌تان و یا تماشای فوتبال و تخمه شکستن می‌افتید. تماشای فیلم، زمان خوبی برای تخمه خوردن است. البته به شرط این که محو فیلم نشده و در شکستن تخمه دچار افراط نشوید.

شاه‌دانه بسیار مغذی است و منبع فوق‌العاده‌ی پروتئین کامل به حساب می‌آید. این دانه‌های ریز حاوی فیبرهایی هستند که برای سلامت قلب و سیستم گوارشی مفید هستند

 

می‌توانید این تخمه‌ها را به سالادها و یا ترکیب برخی از دانه های دیگر اضافه کرده و یک مشت میل کنید. توجه داشته باشید که تخمه آفتابگردان شور است. میزان سدیم آن زیاد است و برای همین می‌تواند ارزش مغذی آن را کاهش دهد.

خواص دانه های روغنی مفید

تخم کتان

به نظر متخصصان تغذیه، این دانه‌ها بسیار مغذی‌اند. تخم کتان منع اصلی فیبرهای حلّال هستند. این دانه‌ها میزان کلسترول را کاهش داده و باعث می‌شوند که احساس سیری طولانی مدتی داشته باشید. تخم کتان میزان قند خون را نیز کنترل می‌کند

باید بدانید که تخم کتان حاوی میزان زیادی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت چشم‌ها و مغز خوب است و میزان تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد.

این دانه‌های کوچک تأمین کننده‌ی لیگنان‌ها هستند که بر اساس نتایج پژوهش‌ها باعث پیشگیری از برخی سرطان‌ها می‌شود.

از آن جایی که دانه‌های کتان پوست سفتی دارد باید آن‌ها را در مخلوط کن پودر کنید. پودر تخم کتان را به اسموتی‌های میوه، شیر، ماست، غلات و غیره افزوده و میل کنید. حواستان باشد که پودر تخم کتان را در ظرف در بسته و در یخچال نگه داری کنید

خواص دانه های روغنی مفید

جوانه‌ی گندم

به عقیده‌ی متخصصان جوانه‌ی گندم سرشار از پروتئین، آهن و ویتامین B مانند فولات می‌باشد. این دانه‌های مفید حاوی میزان زیادی فیبر است که یبوست را رفع و اشتها را نیز کنترل می‌کند.

از آنجایی که جوانه‌ی گندم دارای شاخص گلیسیرید پایینی است میزان قند خون را بالا نمی‌برد. بعد از خوردن این جوانه ها شما به مدت طولانی‌تری احساس سیری خواهید داشت.

باید حواستان به نگهداری این جوانه‌ها باشد. اسیدهای چرب اشباع نشده‌ی پُلی موجود در آن خیلی زود می‌ترشد. برای همین باید داخل ظروف در بسته و در یخچال نگهداری شوند.
بادام هندی:

سرشار از ویتامین A  به طوری که استفاده از آن ویتامین A نیاز بدن انسان را در یک روز تامین می نماید.

ضررها: دارای چربی بسیار زیاد که سبب چاقی مفرط در انسان و در صورت افراط سبب مرگ می شود.تنها خام آن مورد استفاده ی انسان ها قرار می گیرد.

مغز پسته:

مغز پسته یکی از تنقلات بسیار مفید است. پسته منبع خوبی ازکلسیم، منیزیم ،فسفر بوده و تقویت کننده ی مناسب بدنی و جنسی و تقویت بالها و بهبود عملکرد بدن

 

ضررها:

پروتیئین و آهن موجود ، هضم آن بسیار سخت است.سفت کننده ی مدفوع.ایجاد عطش زیاد.در صورت پخته بودن به دلیل نمک فراوان سمی است.

گردو:

یکی دیگر از دانه های روغنی که سرشار از ویتامین E  ومناسب برای دوران تخم گذاری و همچنین دارای فسفر و پتاسیم در بهبود عملکرد بدن است.

ضررها:

به دلیل وجود آهن ،منیزیم استفاده ی مکرر ازآن سبب تغییر رنگ مدفوع ، افراط در آن سبب مسمومیت در انسان می شود

بادام زمینی:

سرشار از ویتامین های گروه B  ویتامین E.  و مناسب برای دوران جفتگیری.

ضررها: در صورت بو داده بودن و مزه دار شدن کاملا سمی است.

به دلیل وجود چربی فراوان سبب کسلی انسان و کم خوراک شدن انسان ها خواهد شد.

فندق:

 یک دانه ی روغنی که دارای  فیبر، پتاسیم ، کلسیم ، منیزیم و ویتامین E است

و یک غذای کامل انسان در یک شبانه روز می توان نام برد.و تنها باید به صورت خام در مصرف انسان ها قرار داد.

 

ضررها:

به دلیل خوش طعم بودن آن و افراط در آن :تغییر رنگ مدفوع. به دلیل فیبری بودن فندق سبب دشواری در دفع خواهد شد. بنابراین بهتر است به صورت متعارف به مصرف برسد.

بادام:

یک دانه ی  روغنی نسبتا مفید، و البته به صورت خام برای انسان و بادام منبع مهمی از ویتامین ها و مواد معدنی است و غنی ازپروتئین ، منیزیم ، فسفر، روی ، کلسیم ، فولات و ویتامین E است.که یک دانه ای مقوی برای انسان ها است

ضررها:

 پروتئین اضافی موجود برای انسان ها با وجود گیاهی بودن آن و شدت آن چندان برای انسان ها مفید نبود لذا به مقدار کم استفاده نمایید.

منابع آهنی آن کامل بوده و سبب عطش  بسیار در انسان می شود.

بادام بو داده همانند یک سم برای بدن انسان ها عمل خواهد کرد.

تخم کدو:

دانه ای مفید برای انسان ها (در صورتی که خام باشد.)حاوی مقدار بالایی پروتئین ، آهن ، روی و فسفر است


ضررها: تخمه ی بو داده ی آن کاملا مضر بوده.

به دلیل فیبری بودن آن ، استعمال بسیار آن برای دستگاه گوارش مضر است.

به طور کل استفاده از دانه های روغنی به مقدار کم مفید بوده و به دلیل مغذی بودن آنها از افراط پرهیز نمایید.

آنچه در فایل آموزشی مربوط به طرح انواع دانه های روغنی خوراکی موجود است :

  • راهنمای چگونگی بازکردن فایل
  • چگونه پروژه علمی را انجام دهیم
  • چگونگی تنظیم دفتر کارنمای پروژه
  • انتخاب عنوان جدید برای پروژه
  • انتخاب نوع پروژه
  • نکات قابل توجه در انواع پروژه
  • ارائه پروژه به نمایشگاه
  • آموزش ساخت تابلو های نمایش
  • اقلام نمایشی مجاز و غیر مجاز
  • آمادگی برای داوری طرح جابر
  • فرم های داوری و معیار های ارزیابی
  • نقش معلمان ، دانش آموزان و والدین
  • جدول زمانبندی
  • نمونه پیشنهادی تابلو های نمایش

نکته طلایی در رابطه با طرح جابر با موضوع انواع دانه های روغنی خوراکی ویرایش مجدد با دفتر کارنما :

در پروژه حاضر دفتر کارنما به صورت نمونه در قالب ورد و قابل ویرایش نیز وجود دارد که در این دفتر کارنما بخش هایی جهت نگارش موارد زیر تعبیه شده است :

  • مقدمه
  • موضوع پروژه حیان در رابطه با انواع دانه های روغنی خوراکی
  • زمان صرف شده برای انجام پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • مشکلات پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • راه حل ها پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • مطالعه آماری ( آمار ) پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • نوع پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • تحقیق پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • طرح مسئله پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • ارائه فرضیه پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • ثبت نتایج پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • نتیجه گیری پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • وسایل مورد نیاز پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • نتیجه گیری پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • سپاسگزاری پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • مدیریت زمان پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • جمع آوری اطلاعات پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • فرضیه سازی پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • تعیین متغیرها پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی
  • ثبت و سازماندهی نتایج پروژه انواع دانه های روغنی خوراکی

 


55,000 تومان