امروز جمعه , 03 اسفند 1403

پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)

دانلود مقاله درمورد خمیر بیسکویت

ماده اولیه اصلی تقریباً در تمام خمیر های بیسکویت آرد است ب

0 155
لینک کوتاه https://pdf-doc.ir/p/2ee804d |

دانلود مقاله درمورد خمیر بیسکویت

کاربر گرامی فرمت فایل به صورت word

تعداد صفحات فایل 20صفحه است

خمیرپس ازمخلوط کردن به تکه های کوچکی با شکل واندازه های خاص کاملاً  تقسیم می شود  این تکه های خمیر به صورت بیسکویت پخته می شوند . 

قوام خمیراعم از اینکه با دستگاه یا دست  به صورت تکه هایی در آید بسیار حائز اهمیت است قوام ،حس وحالت خمیر اصولا 


10,000 تومان