امروز دوشنبه , 15 اردیبهشت 1404

پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)

دانلود کاملترین طرح جابر زمین پاک به همراه دفترکارنما پرشده سوم تا پنجم ابتدایی

دانلود کاملترین طرح جابر زمین پاک : به همراه دفترکارنما پرشده (سوم تا پنجم ابتدایی)

0 22.4k
لینک کوتاه https://pdf-doc.ir/p/addd17d |

دانلود کاملترین طرح جابر زمین پاک یکی از بهترین و کاملترین طرح های جابر سایت پی دی اغف داک به همراه دفترکارنما پرشده (سوم تا پنجم ابتدایی) که نوع این طرح نمایشی علمی تحقیق هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .

این طرح زیبا و کامل  شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه  ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح  طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و… این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد، فونت متن و تیتر و اندازه رعایت شده .
حاشیه و غالب حرفه ای مرتبط با طرح ,مناسب برای جشنواره جابربن حیان و موفق شدن و مقام آوردن شما در سطح منطقه و استان. این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word) و pdf  می باشد.

تحقیق زمینه ای :

روز جهانی زمین
روز2 اردیبهشت 1389 مصادف با 22 آوریل 2010، میلیون ها نفر در سراسر جهان چهلمین سالگرد روز زمین پاک را جشن می گیرند.این ایده که روزی را به نام " روز زمین پاک " نام گذاری نمایند، احترام به سیاره زمین و همه ی چیزهای زنده ای که در آن ساکن هستند، در اواخر دهه ی 1960 میلادی مطرح شد و نهایتاً در سال 1970، اولین روز آن جشن گرفته شد.امروزه خیلی از شهرها و کشورهای دنیا روز زمین پاک را به مدت یک هفته تمدید کرده اند تا آگاهی مردم از هر آن چه مربوط به پاک سازی محیط زیست می شود را افزایش دهند.

زمین گرم: به نظر می رسد آن چه معضل اصلی زمین، در این سال ها می باشد، گرم شدن آن است. گرم شدن زمین موجب تغییر الگوی بارش، افزایش سطح آب دریاهای آزاد، کاهش سطح آب دریاچه ‌ها و تاثیرات وسیع بر گیاهان، حیات وحش و انسان ها می ‌شود؛ پس باید به فکر راه کارهایی برای جلوگیری از آن بود.
طلای کثیف: از دیگر معضلات کنونی زمین، زباله ها را می توان نام برد. همان طور که می دانید دفع غلط زباله ها یکی از اصلی ترین عوامل انتشار بیماری ها است. در این مورد، 2 عامل اصلی دخیل هستند؛ یکی خود زباله ها چه زباله های خانگی و چه زباله های صنعتی و بیمارستانی و دیگری زمان و نحوه ی انتقال زباله ها.

 

درخت؛ قلب زمین
از دیگر مشکلات زمان حال، متاسفانه از بین بردن درختان برای ساخت و ساز و ... است. در این مورد هم ما می توانیم سهمی هر چند اندک داشته باشیم. حداقل کاری که می توانیم بکنیم این است که در این هفته یک نهال کوچک را در باغچه مان بکاریم.
فراتر از همه ی این ها جالب است که بدانید امام على علیه السلام در نگاهى بلند و سازنده، انسان را مامور آباد کردن زمین دانسته است چرا که در نهج البلاغه آمده است: " خداوند او را بعد از توبه از بهشت فرو فرستاد تا با کمک نسل خود، زمین را آباد سازد و حجّت را بر بندگانش، اقامه کند." اما آیا واقعا ما زمین را آباد می کنیم؟
 

هوای عاری از آلودگی، زمین پاک؛ حق مسلم ماست!
هر سال در این روز با هدف بالا بردن سطح آگاهی مردم و اقدام فوری در مورد مسائلی که محیط زیست را آلوده می کند وبه بهانه یادآوری مراقبت از زمین، برنامه هایی نظیر راهپیمایی، کوهنوردی، دوچرخه سوارای، درختکاری، کنسرت های سبز، مسابقات نقاشی و مقاله نویسی و اقداماتی نظیر بازیافت و پاکسازی طبیعت انجام می پذیرد.
اما هدف UNEP از برگزاری این مراسم چیز دیگری است:
1-ایجاد نقابی انسانی برای مسایل زیست محیطی  2-بار آوردن مردمی توانا برای توسعه پایدار و متوازن
3-توسعه مشارکت همگانی برای برخورداری ملل مختلف از آینده ای امن و سعادتمندانه


بمب های آلوده را خنثی کنیم
امروزه با پیشرفت هر چه بیشتر صنعت و فن آوری، زمین و زیست در آن با دشواری های روزافزونی روبه رو می شود. همراه باعصر محصولات الکترونیکی دیجیتال و روند سریع تغییرات در این حوزه، شرکت های تولیدکننده برای حفظ برتری تجاری خود و افزایش سودآوری، به تولید انواع کالاهای خوش آب و رنگ و روزآمد، با موادی شیک و پرزرق و برق و در عین حال شکننده، با بهره گیری از مواد ارزان قیمت روی آورده اند. بدین ترتیب، به رغم محصولات الکترونیکی دهه های پیشین که با عمری طولانی، قطعات یدکی و ضمانت تعمیر به مشتری همراه بودند، امروز، شاهد موجی از انواع کالاهای با عمر کمتر از شش ماه هستیم که به زودی از رده خارج و به زباله دانی انداخته می شوند. اما نکته حائز اهمیت این است که این کالاها دارای مقادیر فراوانی از انواع فلزهای سمی و مهلک نظیر سرب، کادمیوم، جیوه، کرومیوم و باریوم هستند که به دلیل فقدان قوانین مربوط به بازیافت این محصولات، عمدتاً روانه آب و خاک و طبیعت می شوند. لذا باید این زباله های عصر مدرن را بمب ساعتی در حال انفجار دنیای امروز دانست.

توصیه های جهانی :جدا از تمام توصیه های جهانی و حتی سازمان محیط زیست کشورمان، بهتراست خود اقدام به کارهایی کنیم که به سلامت طبیعت و محیط زیست مان کمک کند. اقداماتی نظیر :استفاده از وسایل نقلیه عمومی،جمع آوری زباله از طبیعت، عدم دریافت کیسه پلاستیکی در خریدهایتان ، بازیافت وسایل و به کارگیری خلاقانه آن برای ساخت آثار هنری ،تفکیک زباله های تر و خشک و سپردن آن به بازیافت کنندگان ،پاکیزه نگه داشتن محل زندگی و محیط زیست اطراف خود،آگاهی از حقوق زیست محیطی مان ،تعمیر وسایل و استفاده مجدد از آن،صرفه جویی در مصرف کاغذ،درختکاری،پیوستن به یک گروه زیست محیطی ،وارد نکردن مواد آلوده کننده به فضا،برپایی حراج به نفع یک پروژه زیست محیطی ،دادن هدیه به فعالان زیست محیطی،اطلاع رسانی و آگاه ‌سازی دیگران ، حمایت از افراد شناخته شده و فعال در زمینه محیط زیست، در صورت امکان کمک به بازسازی زیستگاه های طبیعی،پیوستن به کمپین ها و امضای کنوانسیون های زیست محیطی بین المللی،استفاده از شیوه ‌های حمل و تقل پایدار نظیر پیاده روی، دوچرخه سواری و ...

بازيافت زباله:بازيافت يا بازگردش انرژي و مواد مي تواند دگرگوني و تحول آنچنان شگرفي را در به ارمغان آورد كه نه تنها ظرفيت كره زمين را براي همه موجودات و از جمله انسان بالا برد، بلكه روشي خردمندانه و همگام با طبيعت نيز باشد.زيرابه نظر مي رسدمهمترين عامل محدود كننده جمعيت ها در طي قرون گذشته، منابع و دستيابي به آن بوده، در صورتي كه فرآيند بازيافت اين عامل كنترل كننده را از پيش پاي انسان برداشته و استفاده از منابع محدود كره زمين را با چرخش و بازچرخش ماده و انرژي و بدون تاثير مخرب و پيامدهاي ناگوار زيست محيطي تا ابد تداوم خواهد بخشيد. با افزايش جمعيت جهان و گسترش صنايع، استفاده انسان از مواد مصرفي رو به افزايش گذاشته و متعاقب آن ازدياد ضايعات و پسماندهاي جامد و نيز آلودگي محيط زيست رابه دنبال داشته است كه اين امرنيزآينده سياره زمين رابه مخاطره انداخته، به طوري كه بازيافت مواد يكي از مهمترين اركان براي جلوگيري از زوال مواد و منابع تجديد پذير و تجديد ناپذير محصوب مي شود.
فوايد بازيافت:
*بازيافت بسياري از مواد زايد، ضمن كاهش استفاده بشر از منابع طبيعي محيط زيست، از تبديل اين مواد به عوامل مضر زيست محيطي جلوگيري مي كند؛
* مواد آلي تجزيه شونده موجود در زباله هاي خانگي را مي توان به كود آلي تبديل كرد؛
*از دور ريختن موادي كه اساساً داراي ارزش اقتصادي هستند خودداري مي شود؛
*هزينه هاي جمع آوري زباله شهري و صنعتي به دليل كاهش حجم زباله كاهش مي يابد؛
*ضمن افزايش سرانه بازيافت مواد زايد، از به هدر رفتن منابع ملي جلوگيري مي شود؛
*از محيط زيست حفاظت شده و از سوزانيدن زباله هاي قابل بازيافت خودداري مي شود.

 


45,000 تومان