امروز دوشنبه , 15 اردیبهشت 1404

پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)

دانلود پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي

دانلود پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان

0 154
لینک کوتاه https://pdf-doc.ir/p/c02e97f |
دانلود پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي
 با دانلود پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي 
           در خدمت شما      عزیزان هستیم           

فرمت فایل پاورپوینت وقابل ویرایش با قیمت مناسب در خدمت شما عزیزان قرار دادیم.
جهت دانلود فایل موارد زیرا بخوانید


نام فایل:  بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي

فرمت فایل : :powerpointوقابل ویرایش
تعداد اسلاید :31
قسمتی از فایل :

گندم مهمترين محصول كشاورزي ايران و جهان و نان حاصل ازگندم غذاي اصلي مردم است.

ليزين اسيدآمينه محدود كننده غلات و متيونين اسيدآمينه محدودكننده حبوبات و دانه هاي روغني است در نتيجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه هاي روغني مي توان كمبود و ليزين را برطرف كرد.

برجسته ترين منبع پروتئين از ميان حبوبات و دانه هاي روغني سويا مي باشد كه

سويا با دارا بودن 52-40% پروتئين و   است.Bغني از ويتامين هاي گروه

2.6% فيبر، يك مكمل غذايي ارزشمند و مؤثر در به تاُ خير انداختن بياتي نان مي باشد.

هدف از اين تحقيق ، بررسي برطرف كردن كمبود بعضي اسيد آمينه ها(ليزين) در غلات با استفاده از سوياي اصلاح شده با تركيبات احيا كننده ،اكسيد كننده و امولسيفايرها و سپس بررسي تاَثير آرد سوياي اصلاح شده بر حلاليت پروتئين هاي گندم، خواص رئولوژيك ، رنگ ، طعم ،بافت و بياتي نان مي باشد.

 

1- سن و همكارانش(1997):

سويا موجب كاهش زمان مخلوط كردن خمير،افزايش جذب آب خمير، كاهش زمان عمل آوري خمير ،كاهش استقامت خمير و حجم نان شده است.

2- آدلر و پومرانز(1999):

آرد سوياي بدون روغن سبب افزايش جذب آب خمير،كاهش حجم نان ، نامطلوب شدن بافت ، ظاهر و رنگ فسمتهاي داخلي نان مي شود. اما اثرات نامطلوب آن را با افزودن 0.5% لستين مي توان از بين برد.

3- ميپوز و همكارانش(2002):

اضافه كردن 1%لستين به خمير حاوي كمتر از 6% آرد سويا، سبب جبران كاهش حجم نان مي شود.

در مجموع تحقيقات فوق،اين موضوع را به اثبات مي رساند كه افزودن سويا به نان بايد با يك 

* به تأخير انداختن واكنشهاي مخرب مانند واكنش ميلارد

* افزايش حلاليت مانند نوشابه ها و آشاميدني ها

* تأمين ظرفيت كواگولاسيون و كف كنندگي مواد كف كننده در محصولات نانوايي

* تأمين ظرفيت امولسيون كنندگي در مايونز

* برطرف كردن تركيبات سمي و بازدارنده در لوبيا و نخود

* اتصال اسيدهاي آمينه به مواد غذاييامولسيفاير همراه باشد.


10,000 تومان