امروز دوشنبه , 15 اردیبهشت 1404
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
10,000 تومان
-
فروشنده :
پی دی اف داک
-
- کد فایل : 56203
- فرمت فایل دانلودی : .ppt
- تعداد مشاهده : 158
- فرمت فایل اصلی : powerpoint
- تعداد صفحات : 10
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود پاورپوینت گوجه فرنگي

دانلود پاورپوینت گوجه فرنگي
در خدمت شما عزیزان هستیم .
فرمت فایل پاورپوینت وقابل ویرایش با قیمت مناسب در خدمت شما عزیزان قرار دادیم.
جهت دانلود فایل موارد زیرا بخوانید
نام فایل: گوجه فرنگي
فرمت فایل :powerpointوقابل ویرایش
تعداد اسلاید :10
قسمتی از فایل:
nگياهي از مناطق حاره و چند ساله و در مناطق معتدل يكساله اين گياه از خانواده سولاناسه و نام علمي آن Lycopercicom esculentum – تك پايه- خودگشن و دو نوع پاكوتاه و پابلند داشته كه ارقام پابلند مناسب براي كشت در گلخانه مي باشند.
nنياز حرارتي در روز 22 درجه و در شب 18 درجه مي باشد
nمتوسط زمان جوانه زدن بذر 6-4 روز
nمتوسط زمان كاشت نشا تا برداشت ميوه 60-75 روز
nتعداد بوته در واحد سطح 2- 5/1
nnارقام مختلف : زود رس- ديررس- متوسط-صنعتي-دومنظوره-تازه خوري...
nزمان برداشت : رسيدگي و رنگ ( سبز متمايل به قرمز – قرمز)
nمشكلات تغذيه اي زود برداشت كردن
nهرس در گوجه فرنگي ( هرس برگ- هرس ميوه –هرس شاخه هاي جانبي- پايين آوردن بوته ......)
nآبياري ( نامنظم بودن و ترك خوردن ميوه- ريزش گل – دفعات آبياري و عمق رطوبت خاك.....)
nكود آلي ( ميزان كود- زمان مصرف- كمپوست- نسبت عناصر كود آلي...)
nكود ازته : كود زياد و ديررسي- حساسيت به بيماري-رنگ ميوه و كيفيت آن......
nكود فسفر : غير قابل جذب شدن- تاثير در رنگ و كيفيت ميوه...
nكود پتاس : كاهش عملكرد – كوچك شدن ميوه
n
nبا توجه به نقش تغذيه در عمكرد توصيه مي گردد ، علاوه بر كود پايه از كود سرك در چندين نوبت و به خصوص محلول پاشي كود هاي ميكرو المان در هر هفته بعد از شروع ميوه دهي ، نبايد غفلت كرد. ( نمودار جذب مواد غذايي)
nرطوبت بالا و ريزش قطرات آب در زمان گلدهي سبب كاهش تلقيح مي گردد.
nنسبت كربن به ازت در تلقيح بسيار مهم است . بهترين نسبت 11 مي باشد.
nخاك دادن پاي بوته سبب افزايش قدرت جذب و در نهايت ، افزايش عملكرد خواهد شد. به همين دليل توصيه مي گردد در چند نوبت پاي بوته هاي گوجه فرنگي خاك داده شود. براي اين منظور بهتر است از خاك استريل و غني از مواد آلي استفاده كرد.
n
n
n
n
n
n