امروز دوشنبه , 15 اردیبهشت 1404
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
10,000 تومان
-
فروشنده :
پی دی اف داک
-
- کد فایل : 55824
- فرمت فایل دانلودی : .ppt
- تعداد مشاهده : 145
- فرمت فایل اصلی : powerpoint
- تعداد صفحات : 13
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود پاور پوینت بهداشت نان

د پاور پوینت بهداشت نان در خدمت شما عزیزان هستیم
فرمت فایل پاورپوینت وقابل ویرایش وبا قیمت مناسب در خدمت شما عزیزان قرار دادیم .
جهت دانلود فایل موارد زیرا بخوانید .
نام فایل: بهداشت نان
فرمت فایل:powerpointوقابل ویرایش
تعداد اسلاید:13
قسمتی از فایل:
به دليل اينكه قوت غالب مردم ما نان مي باشد وجودهرگونه مشكل بهداشتي در آن مي تواند به سلامت مردم لطمه وارد نمايد.
نان بهداشتي و سالم ، ناني است كه در تهيه آن تخمير صورت گرفته باشد .
عمل تخمير
از مايه خمير و خمير ترش جهت عمل آوري نان استفاده مي شود.
- ارزش غذايي و كيفيت بهداشتي نان حفظ شود.
- آنزيم فيتاز فعال شده و سبب شكستن اسيد فيتيك و جلو گيري از تشكيل فيتاتها مي گردد.
- نان داراي عطر ، طعم وبوي مطبوع مي شود
زمان ماندگاري زيا د مي شود - ضا يعات ودور ريز نان كاهش مي يابد .
جوش شيرين مصرف جوش شيرين در نان به جاي مايه خمير يا خمير ترش مانع از انجام عمل تخمير شده و نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه خاصيت آن را .
- ارزش غذايي نان كاهش مي يابد
- آنزيم فيتاز فعال نمي گردد و اسيد فيتيك تجزيه نمي شود و در نتيجه فيتاتها تشكيل شده و مانع جذب عناصر مغذي مانند آهن ، كلسيم ، روي و ......در بدن مي گردد.
- نان عطر و طعم و بوي طبيعي ندارد - ضايعات دورريز نان زياد مي شود.
- زمان ماندگاري آن كاهش مي يابد.