امروز دوشنبه , 15 اردیبهشت 1404
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
-
فروشنده :
پی دی اف داک
-
- کد فایل : 55798
- فرمت فایل دانلودی : .ppt
- تعداد مشاهده : 119
- فرمت فایل اصلی : powerpoint
- تعداد صفحات : 32
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلودپاورپوینت بستنی شکلاتی

هستیم .
اختصاري است كه براي توصيف سيستم كنترل نقاط بحراني و اناليز خطر به كار ميرود.مفهومHACCP يك رويكرد سيستماتيك براي مديريت ايمني غذا است كه بر اصول شناخته شده اي استوار شده است كه هدفشان شناسايي خطرات احتمالي در هر مرحله اي از زنجيره غذاست و نيز قصد دارد كنترلهاي براي جلوگيري از رخداد اين خطر ها اعمال نمايد.
مفهوم HACCP در اوايل 1960 توسط شركت pillsbury كه با سازمان ناسا كار ميكرد نشات گرفت.
اين سيستم يك تكنيك منطقي و سازمان يافته است كه از طريق مراحل زير اعمال ميشود:
1-توجه به اين كه يك محصول چگونه ساخته يا تهيه ميشود-از آغاز تا پايان و مرحله به مرحله, شناسايي خطرات احتمالي, تصميم گيري در مورد اين خطرات احتمالي , تصميم گيري در مورد اينكه اين كه خطرات در چه مرحله اي رخ دهد و اعمال كنترل براي جلو گيري از رخداد اين خطرات.
بستني ، مخلوطي منجمد از تركيب اجزاي شير ،مواد شيرين كننده، پايدار كننده ، امولسيفاير و مواد مولد عطر و طعم است.بستني شكلاتي محصولي منجمد و آماده مصرف است كه از تركيبات پاستوريزه و غير پاستوريزه تشكيل شده است.مواد اولیه مصرفی پودر شير پس چرخ ،خامه شكر و آب پاستوريزه استفاده مي شوند , طعم دهنده (كاكائو ، مخلوط كاكائو و شيره شكلات، شربت شكلات ،عصاره خرده كاكائو) بدون هيچ فرايند حرارتي اضافه مي گردند. هوا نيز در مرحله انجماد به محصول زده مي شود.
شرح مصرف كننده:
اين محصول بدون هيچ فراوري ديگر توسط عموم مردم از جمله كودكان و خردسالان مصرف مي گردد.