امروز جمعه , 03 اسفند 1403
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
-
فروشنده :
بانک تحقیق
- مشاهده فروشگاه
-
- کد فایل : 38601
- فرمت فایل دانلودی : .doc
- تعداد مشاهده : 10.6k
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد اهمیت علم از دیدگاه اسلام
![دانلود تحقیق درمورد اهمیت علم از دیدگاه اسلام](/content/productpic/defaultpic_6.jpg)
با دانلود تحقیق در مورد اهمیت علم از دیدگاه اسلام در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اهمیت علم از دیدگاه اسلام را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اهمیت علم از دیدگاه اسلام ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد اهمیت علم از دیدگاه اسلام
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:44 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمـه:
اهمیت توجه به علم و دانش در اسلام تا آنجا است که قرآن کریم به صراحت به این موضوع اشاره دارد و آیه علق می فرماید: «اقرا و رَبُکَ الاکرمُ الذی عَلَّمَ بالقیمِ عَلَّمَ الانسانَ مالَم یَعلَم) و نیز پیامبر (ص) در باب علم فرمود: «علم را بیاموزید اگر چه در (چین) باشد» و همچنین پیامبر (ص) می فرماید: من شهر علم هستم و علی (ع) باب آن است و این بیانات پیامبر (ص) می رساند که توجه به علم و دانش در اسلام از انگیزه زیادی برخوردار بوده و حتی بزرگترین دانشمندان دوران گذشته نیز از مسلمانان بوده اند.
علم سبب رشد عقلانی انسان می شود و تحولات را در انسان بوجود می آورد که فکر و تعقل شود را به تلاش و کوشش وا دارد تا زمینه رشد و پیشرفت را در انسان بوجود آورد.
این تحقیق به دو بخش تقسیم می شود که بخش اول به اهمیت علم و دانش در اسلام و قرآن و ارتباط فلسفه و دین و تضاد علم با دین و تضاد اسلام و مورنیته در باب علم بررسی می شود در بخش دوم مفهوم علم، و فلسفه و حیات معقول در دین و علم و دین در جهان اسلام مورد بررسی قرار می گیرد.
|
بخش اول
فصل اول
1- اهميت علم از ديدگاه اسلام
از نظر اسلام, علم و معرفت بسيار مهم اند. از اين رو آگاه ساختن مردم به حقايق و بيان اسرار آفرينش كه نشانه هاى قدرت الهى است, در رأس تعاليم و اهداف پيامبر(ص) قرار داشت. قرآن مى فرمايد: (خدا بر مؤمنان منت نهاد كه فرستاده اى از خود ايشان را برانگيخت تا آيات او را بر آنان بخواند و پاكيزه شان كند و كتاب و حكمت به ايشان بياموزد…)
علم, سبب رشد عقلانى انسان است و استعدادهاى نهفته وجودش را به فعليت مى رساند. على(ع) فرمود: (العقل غريزة تزيد بالعلم والتجارب; عقل غريزه اى (انسانى) است كه با دانش و تجربه اندوزى زياد مى شود). امام صادق(ع) در سخنى فرمود: (كثرة النظر فى العلم يفتح العقل; درس خواندن و مطالعه مستمر و زياد, عقل را شكوفا مى كند.)