امروز جمعه , 03 اسفند 1403
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
-
فروشنده :
بانک تحقیق
- مشاهده فروشگاه
-
- کد فایل : 35556
- فرمت فایل دانلودی : .doc
- تعداد مشاهده : 10.1k
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد كنسرو سازي

با دانلود تحقیق در مورد كنسرو سازي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق كنسرو سازي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق كنسرو سازي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد كنسرو سازي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:58 صفحه
قسمتی از فایل:
تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام
لوبيا چيتي:
براي تهيه كنسرو بايد لوبياچيتي رسيده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابي ماده اولي اهميت بسيار زيادي دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتي درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترين لوبيا چيتي در ايران لوبياي خمين است.
بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه هاي با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده باشند.
محتويات موجود در 100 گرم لوبيا چيتي عبارتند از :
كالري: 338 پروتئين: 6/22 چربي: 6/1 كربوهيدرات:9/55
نخود سبز:
گونه هاي نخود سبزPisum sativum بدو صورت براي توليد كنسرو مورد استفاده قرار مي گيرد يكي نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه داراي رنگ سبز و بافت نرم است. و ديگري نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است. براي داشتن محصول با كيفيت بالا بايد از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.