امروز جمعه , 03 اسفند 1403

پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)

دانلود طرح جابر با موضوع دفع اشعه وای فای

دانلود طرح جابر با موضوع دفع اشعه وای فای

0 10.1k
لینک کوتاه https://pdf-doc.ir/p/e1132bc |
دانلود طرح جابر با موضوع دفع اشعه وای فای
دانلود طرح جابر با موضوع دفع اشعه وای فای به همراه دفترکارنما پرشده با تخفیف 50 درصد از وبسایت پی دی اف داک قابل خرید و دانلود می باشد لطفا جهت خرید کاملترین طرح جابر راه های دفع اشعه وای فای تا لانتها با ما همراه شوید

نام فایل:طرح جابر با موضوع دفع اشعه وای فای

فرمت فایل: zip با محتوای ورد و مستندات

شرح و خرید

نوع طرح:   نمایشی علمی تحقیق

هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .

 این طرح زیبا و کامل  شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه  ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح  طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...

  • این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد، فونت متن و تیتر و اندازه رعایت شده .
  • حاشیه و غالب حرفه ای مرتبط با طرح ,مناسب برای جشنواره جابربن حیان و موفق شدن و مقام آوردن شما در سطح منطقه و استان.

این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word) و pdf  می باشد.
قسمتی کوچکی از این مجموعه برای شما ارائه می دهیم:

قسمتی از فایل

تحقیق زمینه ای :
دستگاه‌های وای فای، اشعه رادیو فرکانس را منتشر می‌کند؛بیشتر روتر‌های بی سیم و دستگاه‌های بی سیم مشابه، یک میدان از اشعه بی سیم را در فاصله ۲۴/۷ متر منتشر می‌کنند. دستگاه‌های وای فای مانند مودم بی سیم و کامپیوتر‌های بی سیم شامل فرستنده‌هایی هستند که از این نوع اشعه مایکروویو استفاده می‌کنند تا اطلاعات را در هوا که اثر گرمایش مشابهی بر روی بدن دارند، ارسال کنند. امروزه بسیاری از تکنولوژی‌های بی سیم جدید، در خانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. تحقیقات علمی نشان می‌دهد که اشعه وای فای و تلفن‌های همراه باعث ایجاد خطراتی روی سلامتی می‌شوند، بنابراین عاقلانه است که تماس با اشعه را به حداقل برسانیم.ما در این طرح قصد داریم راه های کاهش اشعه وای فای ذکر کنیم. منابع عمده امواج وای فای:شبکه‌های رایانه‌ای بی سیم، مودم‌های WiFi و Wimax،تلفن‌های بی سیم،سیستم‌های بلوتوث،گوشی تلفن همراه،امواج مایکروویو،امواج ناشی از دکل‌های مخابراتی.
 امواج الکترومغناطیس وای فای و بیماری های ناشی از آن،امواج الکترومغناطیس از جنس حواس پنج گانه نیستند، بنابراین توجه انسان به آن ها بسیار پایین است.علائم مزمن امواج الکترومغناطیس سردرد، سرگیجه، حالت تهوع و… نشانه های اولیه اثر امواج بر انسان است. امواج الکترومغناطیس در بروز بیماری هایی مانند ناباروری زنان، ایجاد اختلال در رشد سلول ها، وارد کردن خطرات جدی به مغز کودکان، بی خوابی و…. نیز اثرگذار هستند.
فواید حذف يا کاهش قابل توجه اشعه وای فای در محیط  را به شرح زير گزارش می‌کنند:
بهبود خواب،داشتن انرژی بیشتر،احساس بهتر،اتاق خنک‌تر،احساس درد کمتردر پوست بدن،نداشتن مزه آهن در دهان،احساس آرامش بیشتر و...
راه‌های کاهش شدت امواج وای فای و امواج الکترومغناطیس در خانه:
- از مودم فاصله بگیرید.بهترین اقدام برای کاهش میزان شدت این امواج این است که مودم را در محلی کم رفت و آمد و دور از اتاق خواب قرار دهید و در زمانی که به اینترنت نیاز ندارید، به خصوص در شب مودم را خاموش کنید. 
-در خانه wifi استفاده نکنید.اگر برایتان مقدور است، بهتر است که برای محافظت در برابر امواج الکترومغناطیس به جای استفاده از وای‌فای، از اینترنت خانگی که با کابل LAN به شبکه متصل می‌شود استفاده کنید. 
-لوازم الکترونیک را از اتاق خواب دور کنید.سعی کنید هیچ‌گونه وسیله الکتریکی و الکترونیکی مانند مودم، تلفن همراه یا لپ‌تاپ را در اتاق خواب قرار ندهید. امواج الکترومغناطیس منتشر شده از آن‌ها با تاثیر بر میزان ترشح هورمون ملاتونین، باعث اختلال در خواب می‌شوند.
-لوازم الکترونیکی را از برق جدا کنید. لپ‌تاپ، موبایل، تلویزیون‌های هوشمند، لوازم خانگی هوشمند، چاپگر بی‌سیم و هر وسیله‌ای که قابلیت اتصال بی‌سیم داشته باشد، به نوعی مولد امواج وای‌فای در خانه است. به طور کلی بهتر است زمانی که از وسیله‌های برقی در خانه استفاده نمی‌کنید، آن‌ها را از برق جدا کنید. حتی لوازمی مانند ماشین لباسشویی یا مایکروفر. این کار باعث می‌شود میزان اشعات الکترومغناطیسی به طور محسوسی در خانه کاهش یابد.
-لپ‌تاپ را به خود نزدیک نکنید.سعی کنید هنگام استفاده از لپ‌تاپ آن را مستقیما روی بدن یا پای خود قرار ندهید و زمانی که لپ‌تاپ در حال شارژ شدن است از آن استفاده نکنید. اگر برایتان مقدور است، از موس و کیبورد جداگانه استفاده کنید.
-از گیاهان جذب کننده امواج استفاده کنید.بعضی از گیاهان جذب کننده امواج:
کاکتوس: کاکتوس‌ها یکی از بهترین جذب‌کننده‌های اشعه مضر و عمقی هستند. سانسوریا: به گیاه جذب تابش معروف است. سانسوریا یا گل ماری، گیاه دیگری است که هنگام جذب اشعه رایانه بسیار مؤثر عمل می‌کند. گیاه عنکبوتی: این گیاه آلودگی را به خود جذب می‌کند و هوای محیط خانه را تمیز نگه می‌دارد. گیاه برگ بتل: این گیاه علاوه بر ظاهر زیبا توانایی جذب امواج الکترونیکی را نیز دارد، زیرا دارای خواص هیدروکسیل و سوپراکسید می‌باشد و می‌تواند اشعه‌ها را از داخل هوا حذف کند.گیاه لوتوس: میزان جذب‌کنندگی این گیاه به سایز آن بستگی دارد. بهتر است که آن را در کنار کامپیوتر و دیگر لوازم الکتریکی قرار دهید.گیاه آلوئه ورا: این گیاه خواص دارویی دارد و می‌تواند سطح بالایی از اشعه‌ها را به خود جذب کند.
-روی زمین بایستید.دستگاه‌های بی‌سیم معمولا یون‌های مثبت نامناسب را منتشر می‌کنند که می‌تواند با امواج مغزی تداخل ایجاد کند. وجود زمین به واسطه یون‌های منفی باعث می‌شود که همواره فرکانس الکترومغناطیسی بدن در شرایط طبیعی و در توازن باشد، اما زمانی که دستگاه‌های الکترومغناطیسی اطراف بیش از حد فعالیت کنند، توازن این یون‌ها در بدن به هم می‌خورد.
یکی از راه‌هایی که می‌تواند اثرات منفی این امواج را خنثی کند، سنگ نمک است.
این لامپ‌ها از قرار گرفتن در داخل نمک معدنی‌ که در طول سالیان دراز، سخت شده است، درست می‌شوند و می‌توانند یون‌های خطرناک موجود در هوا را خنثی کنند.  
-تلفن همراه را در تماس با بدن قرار ندهید.سعی کنید وسایل الکترونیکی خصوصا تلفن همراه را در نزدیکی بدن خود مثلا در جیب یا روی کمربند خود قرار ندهید. بهترین جا برای گوشی تلفن همراه در کوله پشتی، کیف پول یا کیف زنانه است.
-هنگام صحبت با تلفن همراه آن را از خود دور کنید.در هنگام صحبت کردن با تلفن از اسپیکر گوشی یا هندزفری استفاده کنید. بهتر است از هدست بلوتوث استفاده نکنید، زیرا استفاده‌ همزمان از تلفن همراه و هدست بلوتوث، میزان انتشار امواج را به شدت افزایش می‌دهد. تا جای که امکان دارد برای برقراری ارتباط از پیام‌های متنی استفاده کنید.
-هنگام صحبت با تلفن همراه، دست خود را عوض کنید.اغلب افراد عادت دارند با یک دست گوشی همراه را نگه داشته و صحبت می‌کنند. بهتر است مدام دست خود را عوض کنید تا یک طرف سر در معرض زیاد تابش امواج قرار نگیرد.
-مکالمه خود را کوتاه کنید.برای صحبت‌های طولانی از تلفن همراه استفاده نکنید. مطالعات نشان می‌دهد اگر بیش از دو دقیقه با تلفن همراه صحبت کنید، امواج مغزی تحت تاثیر امواج تلفن همراه قرار می‌گیرند.
-در شرایط ضعف آنتن، از تلفن همراه استفاده نکنید.موبایل در حال حرکت به میزان چند برابر آلودگی الکترومغناطیسی تولید می‌کند. در مکان‌هایی که آنتن‌دهی ضعیف است یا در شرایطی که در حال حرکت در اتومبیل هستید، تلاش برای ارتباط با نزدکی‌ترین برج‌های مخابراتی بیشتر است و قدرت تابش اشعات تلفن همراه هم قوی‌تر است و می‌تواند اثر بیشتری بر بدن شما بگذارد.
-منتظر اتصال تماس بمانید.هنگام برقراری تماس، قبل از قرار دادن تلفن در کنار گوش، منتظر اتصال تماس باشید. تلفن در حین اتصال اولیه شدیدترین اشعات را از خود ساطع می‌کند و پس از برقراری اتصال، قدرت خود را کاهش می‌دهد.
-از قاب‌های مناسب تلفن همراه استفاده کنید.بعضی از قاب‌های غیر استاندارد تلفن همراه، سیگنال‌ها و آنتن‌دهی گوشی را ضعیف می‌کند و میزان اشعات تلفن را زیاد می‌کنند. سعی کنید از قاب‌های استاندارد تلفن همراه استفاده کنید. به طور مثال قاب‌های فلزی برای تلفن همراه مناسب نیستند. محفظه‌های فلزی مانند یک گیرنده عمل کرده و اثر امواج تلفن همراه را که به سمت بدن جذب می‌شوند، تشدید و منعکس می‌کنند.
-از حالت هواپیما استفاده کنید.هنگام خواب تلفن همراه خود را خاموش یا در حالت هواپیما قرار دهید. اگر شب باید تلفن همراه خود را روشن بگذارید، هنگام خواب آن را از سر و بدن دور نگه دارید.
-تلفن همراه را از کودکان دور کنید.جمجمه کودکان نازک‌تر از بزرگسالان است و مغز آن‌ها به سرعت رشد می‌کند. بنابراین تشعشعات حاصل از تلفن همراه در مغز آن‌ها بیشتر نفوذ می‌کند. تا جایی که امکان دارد، تلفن همراه را دور از دسترس کودکان نگه دارید.
موبایل خود را جایی نزدیک پنجره و دور از محل استراحت خود قرار دهید. حتی می توانید به تماس گیرندگان خود اطلاع دهید که تلفن شما در ساعات پایانی روز خاموش است و بهتر  است از تلفن خانگی یا پیام گیر صدای خودشان را به گوش شما  برسانندبه جای تلفن بی سیم، از تلفن معمولی استفاده کنید. تلفن بی سیم را فقط در موارد محدودی که گرفتار هستید استفاده کنید. در زمان تعمیر خودرو یا هنگام شستن ظرف ها.دانلود در طول شب! به چه  قیمتی؟ سعی کنید دانلودهای خود را در زمان هایی که در خانه نیستید انجام دهید.
-بستن شال پشمی ترجیحا سیاه رنگ به پهنای ۱۲سانتی متر به دور کمر،بطوریکه این شال از ناحیه ناف عبور کند(هرازگاهی بمدت یک هفته بدون وقفه در هرماه انجام دهید
- شستشوی کل بدن بوسیله محلول ۱۳درصد نمک دریا .هرچند توصیه میشود در پتویی از نمک دریا دراز بکشید.اگر در مناطق دارای دریاچه نمک (مثلا ساحل دریاچه ارومیه)سکونت دارید،دراز کشیدن در این دریاچه ها اثرات درمانی بیشتری خواهد داشت.چون نمک بارهای منفی یا مثبت مخرب این تشعشعات را خنثی میکند.-ااقامه کردن نماز-خواندن آیات قرآن -حالتی شبیه سجده یا رکوع گرفتن در طول روز رو به قبله ،میتواند بسیاری از این امواج و تشعشعات مخرب را از بدنتان دفع نماید.-جنگل نوردی-درخت درمانی-رودخانه درمانی-کویردرمانی و کوهنوردی از جمله پیشنهادات درمانی در این خصوص میباشد.


نتیجه گیری:
تا جایی که می‌توانید از امواج فاصله بگیرید یا آن‌ها را خاموش کنید!واقعیت این است که نمی‌توان در برابر ‌‌امواج الکترومغناطیسی و سیگنال‌های WiFi کار چندانی انجام داد. زیرا زندگی مدرن با این امواج گره خورده تا حد ممکن از سرچشمه پخش و انتشار امواج WiFi دوری کنید و مطمئن شوید، مدت زمان زیادی را در نزدیکی میزی که مودم WiFi روی آن است نمی‌گذرانید. همچنین در مواقع غیر ضروری، هم مودم و هم دستگاه‌هایی را که به وای فای متصل هستند را ‌خاموش کنید.کودکان نسبت به بزرگسالان، در معرض خطر بیشتری در محیط‌های محاصره شده با امواج WiFi قرار دارند و احتمال دچار شدن آن‌ها به اختلالات ذهنی در دوران رشد بیشتر است. خطر امواج وای فای برای کودکان را تنها باید با خاموش کردن دستگاه‌های منتشر کننده سیگنال و دور کردن آن‌ها از کودکان و همچنین آموزش خطرات این امواج برای کودکان‌ به حداقل رساند.

سپاسگزاری  : 
ازخداوند بزرگ به خاطر اینکه به ماقدرت وتوانایی فکر کردن و عمل کردن را داد تشکرمی کنم.
با تشکر از پدر و مادر عزیزمان که در تهیه وسایل ما را یاری نمودند.
با تشکر از معلم عزیزمان که ما را در ساخت این پروژه راهنمایی و هدایت کردند. 
باتشکر از دوستانی که در تهیه و آماده کردن این پروژه به ما کمک کردند.


منابع :
شبکه ، بیات علی ، نشر کتابراه ،1398.
سایت های مرتبط مثل  دانش نامه رشد و بیتوته و سیویلیکا و ...
کمک گرفتن از پدر و مادر و معلم عزیزمان.
 

 


ارسال دیدگاه

برای ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام کنید.

35,000 تومان