امروز جمعه , 03 اسفند 1403
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
-
فروشنده :
بانک تحقیق
- مشاهده فروشگاه
-
- کد فایل : 34377
- فرمت فایل دانلودی : .doc
- تعداد مشاهده : 9.4k
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد عناصر غذايي مورد نياز گياهان

با دانلود تحقیق در مورد عناصر غذايي مورد نياز گياهان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق عناصر غذايي مورد نياز گياهان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق عناصر غذايي مورد نياز گياهان ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:25 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه
در شرايطي كه در هر سال جمعيت كشور بيش از يك ميليون نفر افزايش مييابد و تقاضا براي مواد غذايي رو به فزوني است، ايجاد تعادل مواد غذايي در خاك به منظور افزايش كمي و كيفي توليدات كشاورزي از وظايف همگاني است. خودكفايي و استقلال هر كشور منوط به تامين مواد غذايي آنها در داخل كشور است. عليرغم وسعت زياد كشورمان به علت محدوديتهايي مانند كوهستاني بودن، شوري خاك و كمبود آب و غيره، سطح اراضي قابل كشت بسيار محدود بوده و براي نيل به خودكفايي در محصولات كشاورزي لازم است همراه با كنترل جمعيت، ميزان عملكرد در واحد سطح افزايش يابد و در اين ميان نقش عناصر غذايي ريزمغذي در افزايش عملكرد و بهبود وضعيت كيفي محصولات كشاورزي بسيار حائز اهميت ميباشد.
بهترين، مناسبترين، ارزانترين و راحتترين روش براي استفاده از مواد غذايي ريزمغذيي به ظور تغذيه برگي يا محلولپاشي ميباشد.
نقش عناصر غذايي كم مصرف (ريزمغذي) در محصولات كشاورزي:
1. افزايش توليد در واحد سطح
2. بهبود كيفيت محصولات (افزايش پروتئين دانه گندم، افزايش طول عمر انباري پياز و سيبزميني و خوش خوراكي)
3. توليد بذر با قدرت جوانهزني و رشد بيشتر براي كشتهاي بعدي
4. كاهش غلظت آلايندههايي نظير نيترات و كادميم در قسمتهاي خوراكي محصولات كشاورزي.