امروز سه شنبه , 19 فروردین 1404
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
-
فروشنده :
daftar
- مشاهده فروشگاه
-
- کد فایل : 30066
- فرمت فایل دانلودی : .zip
- تعداد مشاهده : 13.1k
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود جابر با موضوع طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل

دانلود جابر با موضوع طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل تضمینی با دفتر کارنما و مستندات کامل طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل:
در پروژه حاضر دفتر کارنما به صورت نمونه در قالب ورد و قابل ویرایش نیز وجود دارد که در این دفتر کارنما بخش هایی جهت نگارش موارد زیر تعبیه شده است :
مقدمه
موضوع پروژه حیان در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
زمان صرف شده برای انجام پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
مشکلات پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
راه حل ها پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
مطالعه آماری ( آمار ) پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
نوع پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
تحقیق پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
طرح مسئله پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
ارائه فرضیه پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
ثبت نتایج پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
نتیجه گیری پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
وسایل مورد نیاز پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
نتیجه گیری پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
سپاسگزاری پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
مدیریت زمان پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
جمع آوری اطلاعات پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
فرضیه سازی پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
تعیین متغیرها پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
ثبت و سازماندهی نتایج پروژه طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
آموزش تکمیلی درباره این طرح جابر با موضوع طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل ❶ تضمینی با دفتر کارنما و مستندات کامل طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل :
در این طرح جابر مطالب آموزشی کاملی به قرار زیر موجود است :
- تابلوی نمایش پروژه طراحی و ساخت در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- تابلوی نمایش جمع آوری و طبقه بندی در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- تابلو نمایش آزمایش در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- تابلو نمایش علمی تحقیق مدل نمایش در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- انتخاب موضوع پروژه در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- بروشور راهنمای والدین در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- جدول زمانبندی پروژه آزمایش در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- راهنمای پروژه علمی در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- فرم داوری جمع آوری در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- ملاک های توصیفی داوری آزمایش در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- فرم داوری آزمایش در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
- نقش ها و مسئولیت ها در رابطه با طبقه بندی میوه ها بر اساس فصل
کلیه قیمت ها نسبت به قبل و نسبت به سایر سایت های آموزشی شامل تخفیف ویژه شده است . این سایت به روز ترین پایگاه در رابطه با منابع طرح جابر در آموزش و پرورش می باشد .
تحقیق زمینه ای
میوه ها، از نظر احتیاجات حرارتی ، به دو دسته تقسیم می شوند : میوه مناطق معتدله، و میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری.
میوه های دسته اول، همگی خزان دار بوده، برای رشد مجدد احتیاج به یک دوره سرمای زمستانه دارند تا از خواب بیدار شوند .
دسته دوم ممکن است همیشه سبز و یا خزان دار باشند و بیشتر در مناطق گرم و نیمه گرم از دنیا برویند، و آنها که خزان دار هستند به سرمای بسیار کمی احتیاج دارند.
میوه های بهاره
چغاله بادام سبز، گوجه سبز درختی، سیب قندک، سیب گلاب، سیب درختی، سیب قرمز عباسی، سیب شهریار، سیب شمیرانی، سیب تخم لبنانی، نیم سفیده و نیم قرمز، زردآلو، شبرنگ (شلیل قرمز رنگ)، گلابی دم کج، گلابی شاه میوه، انگور یاقوتی، گیلاس، آلبالو، گوجه سبز برقان، گرمک، طالبی، هندوانه، خیار، توت سفید و سیاه و توت فرنگی.
میوههای تابستانی
علاوه بر میوههای بهاره که کم و بیش در این فصل موجود است میتوان به زردآلو، قیسی، شبرنگ(شلیلقرمز)، شلیل سفید، شلیل سفید(آلو سیاه)، انگور مهدی خانی و بیدانه، شاهانی، کندری(سحابی)، عسگری، فرنیگ و انگور سفید همدان، لواسانات، کرج، شاهرود و انگور سیاه اصفهانی، گلابی بیروتی، چینی، دم کج، حاج علیاسی، ویلیام دوشیز، انجیر بیدانه و تازه، گوجه سبز و قرمز رسیده، آلو زرد، آلو سیاه، خیار، خیار چنبر، توت سفید، توت سیاه و تو فرنگی، ذغال اخته، تمشک، موز، هندوانه ترکمن، جهرمی، محبوبی، قرقی و خربزه مشهدی و یزد، گرمسار و ایوانکی، آلبالو، گیلاس، لیموترش، انجیربندی اشاره کرد.
میوههای پاییزی
نارنگی، پرتقال، نارنج، لیموترش، لیموشیرین، گریپ فروت توسرخ، گلابی زیدی، دماوندی، تخم نطنز و تبریزی، انار، انار سیاه، ازگیل، به، سیب، هلو، خرمالو، خرما، رطب، هندوانه شریف آباد قزوین و همدان، خربزه ایوانکی، زالزالک، بالنگ، دارابی و سایر میوههای تابستانی که کم و بیش در این فصل موجود است
میوههای زمستانی
انواع مرکبات از قبیل پرتقال، نارنگی، لیموترش، و شیرین، دارابی، بالنگ یا بادرنگ و گریپ فروت، انار بندرعباس، هندوانه اهواز، خربزه ایوانکی و اصفهان، زالزالک شهریار در دسترس می باشد
میوه ها همچنین به گروه های متفاوتی بشرح زیر تقسیم می شوند.
۱-۱: میوه های مناطق معتدله
1. میوه های درختی
الف: “میوه های دانه دار ” مثل سیب، گلابی، به و زالزالک
ب : ” میوه های هسته دار” مثل بادام، گیلاس، آلبالو، زردآلو، هلو، گوجه و آلو
پ : ” میوه های مرکب” مثل شاهتوت و توت
ت : ” میوه های خشکباری” (خشکبارها) مثل فندق و گردو
میوه های دانه دار دارای نهنج خوراکی می باشند و در آنها نهنج، تمام قسمتهای ؛ میوه واقعی را که اغلب خوراکی نیست در بر دارد. در صورتیکه در میوه های هسته دار که از نظر گیاه شناسی یک شفت هستند قسمت خوراکی، میانبر، گوشتی است که توسط یک برونبر نازک پوشیده شده و درونبر آنها سخت می باشد . در میوه های مرکب، تعدادی میوه روی یک دمگل مشترک قرار دارد و در خشکبارها میانبر، چوبی بوده و بذر خوراکی را تشکیل می دهد .
2.میوه های خرد یا دانه ریز
این میوه ها روی بوته های کوچک ایجاد می شوند. و اهم آنها عبارتست از :
الف : آنهایی که میوه آنها سته یا حبه است مثل انگور، انگورفرنگ و ذغال اخته آبی .
ب : آنهاییکه میوه مجتمع دارند مثل تمشک و توت فرنگی.
به میوه ای حبه یا سته گفته می شود که میانبر و درونبر ، در هم ادغام شده، مرز مشخصی نداشته باشد. هرگاه تعداد زیادی میوه بر روی یک نهنج مشترک قرار گرفته باشد آنرا میوه مجتمع گویند. هر کدام از این میوه ها، از لحاظ گیاه شناسی، می توانند دارای ماهیت مختلفی باشد؛ مثلاً، در توت فرنگی هر کدام از میوه ها یک فندقه است، در صورتیکه در تمشک هر کدام یک شفت می باشد .3.میوه های مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری
۱٫درختان همیشه سبز
الف : مرکبات: شامل پرتقال ، لیموشیرین ، نارنگی ، لیموترش، گریپ فروت و … بوده، میوه این گیاهان همگی یک حبه (سته) مرکب می باشد.
ب : نخیلات : شامل خرما و نارگیل بوده، میوه آنها از لحاظ گیاه شناسی یک حبه یا سته می باشد.
پ : ازگیل : که جزو دانه دارها است.
ت : زیتون و خربزه درختی: که میوه آنها سته می باشد. لازم به تذکر است که هسته سفت زیتون مربوط به بافت بذر است نه درونبر .ث : انبـــه و اوکادو: که هر دو ميوه شفت دارند .
۲٫درختان خزان دار
الف : انار : دارای میوه سته مرکب است که در داخل آن تعداد زیادی شفت کوچک قرار دارد .
ب : انجیر: دارای میوه های کاذب است که در داخل آن چندین فندقه درون یک نهنج گوشتی قرار دارد.
پ : پسته: میوه خشکبار می باشد.
ت: خرمالو: که میوه آن یک حبه است .
3.میوه بوته های علفی
الف : موز : میوه به صورت حبه بوده ، در ارقام خوراکی فاقد بذر است .
ب : آناناس: دارای یک میوه مجتمع می باشد.
سبزی ها و میوه ها تنها منابعی هستند که دارای آهن،املاح معدنی و ویتامین ها هستند و این مواد برای دستگاه بدن ما علیه اختلالات بی غذایی لازم هستند و از همین منبع است که آهن و املاح معدنی آن قابل گوارش و جذب در بدن است:
▪️ کیوی: کوچک اما مقوی
این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین E و فیبر است.حجم ویتامین C این میوه دوبرابر حجم ویتامین C پرتقال است. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A،E،کلسیم،آهن و اسید فولیک می باشد. یک عدد کیوی متوسط ۴۶ کالری انرژی دارد.
کیوی دارای مقادیر زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما احتمال دارد برای برخی افراد آلرژی زا باشد. بویژه افرادی که به آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه نیز هستند. این آنزیم با پختن میوه به سرعت از بین می رود.
به این ترتیب استفاده از کیوی خام دردسرهای حاوی شیر یا هر فراورده لبنی دیگر نامناسب است زیرا این آنزیم در عرض چند دقیقه در حالی که بوی بسیار بدی تولید می کند شروع به حل کردن پروتئین شیر می کند.
متاسفانه آنزیم های کیوی در معده به وسیله اسید معده از بین می رود. اما اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد، مقداری خنثی می شود و آنزیم های کیوی می توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است تا مواد پروتئینی در اثر این آنزیم ها به قطعات کوچکتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسانتر می کند.
کیوی مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده و از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می کند. این میوه به دلیل خاصیت کاهندگی که بر سطح تری گلیسیرید دارد ، از غلظت خون می کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته ها جلوگیری می کند.کیوی سیستم حفاظتی بدن را تقویت می کند و از بروز سرطان جلوگیری می کند.
سیگاری ها به ویتامین C بیشتری نیاز دارند زیرا مواد سمی مخصوصا رادیکال های آزاد موجود در دود سیگار ویتامینها را از بین می برد. بنابراین سیگاری ها باید حدود ۴۰ درصد بیشتر ویتامین C مصرف کنند.
کیوی۳ گرم فیبـر دارد که کلستـرول را کاهش داده از سرطان جلوگیـری می کند و به کنترل انسولین کمک می کند.حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان محلول در چربی است( ویتامینAوE ) که برای مبارزه با رادیکال های آزاد مفید می باشد.حاوی فیتوناتریفت هایی از جمله کاروتنوئید و فلاوونوئید است که تحقیقات نشان داده که DNA را از آسیب های مربوط به اکسیژن محافظت می کند.حدود ۱۰درصد از پتاسیم پیشنهادی روزانه را داراست ( حدود ۳۰۰ میلی گرم ) .کیوی همچنین حاوی مقادیر زیادی فولات است که بدن را در مقابل بیماری های قلبی، سرطان و غیره محافظت می کند و برای شکل گیری هموگلوبین حامل اکسیژن ضروری است.
▪️ سیب: درمانگر طبیعت
اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین C دارد اما دارای آنتی اکسیدان ها وفلاون هاست (ماده شیمیایی بی رنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین C در بدن را زیاد کرده و تسهیل می کنند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می کند.
سیب یکی از میوه هایی است که قبل از دیگر میوه ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... می باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.افرادی که به طور منظم سیب می خورند، میزان تندرستی خود را افزایش می دهند و علاوه بر آن از بروز بیماری های متعددی که به دلیل کمبود عناصر حیاتی پیش می آید جلوگیری می کنند.
سیب سرشار از ویتامین ها، تانن، مواد معدنی و فیبر (سلولز گیاهی) می باشد. ترکیبات شیمیایی موجود در میوه سیب بر حسب نژادهای گوناگون آن متفاوت است.سیب در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است. با استفاده از سیب می توان ناراحتی های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری های پوستی طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه های آنها را کاهش داد.
لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B۲)، ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می باشد.
خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون می شود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون بیماران را پایین می آورد.
اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتری های دهان را از بین برده و دندان ها و لثه ها را تمیز می کنند.
مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان ها می گردد. مینای دندان را محکم تر می سازد و از جرم گرفتن دندان ها پیشگیری می کند.
اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری کش بر دندان ها و لثه دارند. پژوهش های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته ی یک عدد سیب ترش حدود ۹۰ درصد و بعد از یک ساعت تقریبا تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می روند.جویدن سیب، عضلات فک را قوی تر می سازد.سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را نیز تقویت می کندواثر آرام بخشی دارد.
دم کرده پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است. خوردن سیب خام نیز تاثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد. علاوه بر ویتامین های گروه B، منیزیم و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارند. هم چنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت می شود.
▪️ توت فرنگی: میوه محافظ
توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدان ها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکال های آزاد محافظت می کند.
توت فرنگی سرشار از ویتامینهای B، C ا، قند، سلولز، مواد چربی و آلبومین وید ودارای آهن ،آهک ، فسفر،منیزیم،پتاسیم،سدیم،سیلیس ،ید وبرم است.
توت فرنگی دارای موادی است که املاح معدنی را زیادکرده و بدن را تقویت می کند.
مصرف آن برای اشخاصی که ضعیف اند یا مسلول مفید است.این بیماران اگر به مقدار کافی هر روز توت فرنگی مصرف کنند، علاوه بر جذب املاح معدنی مقدار لازم ویتامین C را نیز مصرف خواهند کرد و این ویتامین در توت فرنگی به مقدار کافی وجود دارد.اگر سیلیس در بدن کم باشد، شخص مبتلا به سرطان وتصلب شرایین می شود.
به همین جهت برای جلوگیری از این دو مرض باید در فصل توت فرنگی به مقدار کافی آن را خورد تا کمبود این ماده حیاتی را در بدن جبران کرده و شخص مبتلا به امراض مهلک نشود.
املاح معدنی توت فرنگی ، خاصیت مسهلی به آن بخشیده زیرا این املاح عضلات و روده ها را به انبساط و انقباض وادار می کند و به همین جهت هم آن را برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند تجویز می کنند .توت فرنگی به مقدار زیادی اسید سالسیلیک در خود در خود نهفته دارد که روی کبد ،کیسه مثانه، کلیه ها ومفاصل عمل قابل توجهی دارد .به همین علت است که آن را برای بیمارانی که مبتلا به رماتیسم ، نقرس ، سنگ کلیه ، مسمومیت ، درد کبد و یا کسانی که صفراوی ودموی می باشند تجویز می کنند.توت فرنگی این خاصیت را دارد که می تواند رسوب دندان ها را پاک کند.
شیره توت فرنگی ضد عفونی کننده میکروب ابرت که تولید تب حصبه را می نماید می باشد.اگرتوت فرنگی را به صورت محلول برای شستن صورت مصرف کنند ، چین و چروک پوست را صاف کرده ، برق و جلای خاصی به چهره می بخشد.جوشانده برگ های توت فرنگی با شیرین بیان، آسم را تخفیف و تسکین می دهد و ریشه آن به مقدار بیست گرم در یک لیتر آب برای اسهال کودکان مفید است .خوردن این میوه محیط بدن را قلیایی می کند .
توت فرنگی مقوی قلب بوده ، التهاب صفرا را خاموش می کند و بهترین صفرابر است.برای مرض قند ، خارش بدن، تنگی نفس و سرفه های خشک مفید بوده و هموروئید را درمان می کند و شباهت زیادی به تمشک دارد.
ارسال دیدگاه
برای ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام کنید.