امروز جمعه , 26 بهمن 1403
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
-
فروشنده :
بانک تحقیق
- مشاهده فروشگاه
-
- کد فایل : 29042
- فرمت فایل دانلودی : .docx
- تعداد مشاهده : 10.3k
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود مقاله بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي
![دانلود مقاله بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي](/content/productpic/defaultpic_6.jpg)
با دانلود مقاله در مورد بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:مقاله در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:13 صفحه
قسمتی از فایل:
ضايعات مواد غذايي در كشوربه مراتب از ميزان متعارف ان در كشورهاي در حال توسعه بيشتر است با اينكه رقم دقيقي در سطح كشور در دسترس نيست برسيهاي موردي و نمونه اي نشان ميدهد ضايعات مواد غذايي در مراحل انبارداري-توزيع و نگهداري – اماده كردن و پخت در منزل و مصرف غذا در خانه حدود 30-25درصد است و در مورد بعضي محصولات مانند سبزي و صيفي به حدود 50 درصد نيز ميرسد . به عبارتي غذاي حدود 15-10 مليون نفر در كشور از طريق ضايعات از چرخه مصرف خارج مي شود .
و اين به معني اتلاف منابع اب و خاك و هدر رفتن نهادههاي توليد و ارز مصرفي است مطالعات انجام شده نشان ميدهد كه بر اساس ضرايب متعارف فائو و برسيهاي نمونه اي در ايران به طور متوسط حدود 10 درصد از عرضه انرژي (حدود 300كالري ) بر اثر ضايعات خارج مي شود و در نتيجه پروتئين – انواع ويتامينها و املاح به هدر مي رود .
خلاء بين عرضه و تقاضاي داخلي را ضمن نا متعادل بودن جريان توزيع به علت شا خصهاي اقتصادي –بايد ناشي از ضايعات زياد مواد غذايي در فاصله توليد تا مصرف دانست اصلاح نظام توزيع و جلوگيري از ضايعات يكي از سياستهاي