امروز سه شنبه , 19 فروردین 1404

پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)

دانلود طرح جابربن حیان در مورد انواع چای

دانلود طرح جابربن حیان در مورد انواع چای

0 12.8k
لینک کوتاه https://pdf-doc.ir/p/e9ed7b8 |
دانلود طرح جابربن حیان در مورد انواع چای

دانلود طرح جابربن حیان  با موضوع انواع چای از وبسایت پی دی اف داک تضمینی با دفتر کارنما و مستندات کامل انواع چای ( سیاه درمانگر )

در پروژه حاضر دفتر کارنما به صورت نمونه در قالب ورد و قابل ویرایش نیز وجود دارد که در این دفتر کارنما بخش هایی جهت نگارش موارد زیر تعبیه شده است :

مقدمه

موضوع پروژه حیان در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )

زمان صرف شده برای انجام پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

مشکلات پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

راه حل ها پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

مطالعه آماری ( آمار ) پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

نوع پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

تحقیق پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

طرح مسئله پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

ارائه فرضیه پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

ثبت نتایج پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

نتیجه گیری پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

وسایل مورد نیاز پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

نتیجه گیری پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

سپاسگزاری پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

مدیریت زمان پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

جمع آوری اطلاعات پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

فرضیه سازی پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

تعیین متغیرها پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

ثبت و سازماندهی نتایج پروژه انواع چای ( سیاه درمانگر )

آموزش تکمیلی درباره این طرح جابر با موضوع انواع چای ( سیاه درمانگر ) ❶ تضمینی با دفتر کارنما و مستندات کامل انواع چای ( سیاه درمانگر ) :

در این طرح جابر مطالب آموزشی کاملی به قرار زیر موجود است :

  • تابلوی نمایش پروژه طراحی و ساخت در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • تابلوی نمایش جمع آوری و طبقه بندی در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • تابلو نمایش آزمایش در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • تابلو نمایش علمی تحقیق مدل نمایش در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • انتخاب موضوع پروژه در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • بروشور راهنمای والدین در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • جدول زمانبندی پروژه آزمایش در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • راهنمای پروژه علمی در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • فرم داوری  جمع آوری در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • ملاک های توصیفی داوری آزمایش در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • فرم داوری آزمایش در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )
  • نقش ها و مسئولیت ها در رابطه با انواع چای ( سیاه درمانگر )

کلیه قیمت ها نسبت به قبل و نسبت به سایر سایت های آموزشی شامل تخفیف ویژه شده است . این سایت به روز ترین پایگاه در رابطه با منابع طرح جابر در آموزش و پرورش می باشد .

هرم غذایی:
هرم مواد غذایی سالم یک راهنمای ساده درباره انواع و نسبت مواد غذایی است که می‌بایست به صورت روزمره برای برخورداری از زندگی سالم توسط افراد مصرف شود. این هرم از پنج گروه مواد غذایی اصلی بعلاوه چربی‌های مفید به صورت متناسب با رژیم غذایی تشکیل شده است.افرادبه صورت روزمره مقدار زیادی کالری از مصرف موادغذایی ونوشیدنی‌های دارای سطح بالای چربی، شکر ونمک دریافت می‌کنند و این مواد غذایی در طبقه بالای هرم مواد غذایی قرار دارند.این موادبه مقداربسیارمحدود ویتامین‌هاو موادمعدنی موردنیازبرای بدن راتامین می‌کنند.به این ترتیب محدود کردن مصرف این مواد غذایی از نقش کلیدی در دستیابی به تغذیه سالم برخوردار است.

شرط اصلي سالم زيستن، داشتن تغذيه صحيح است:تغذيه صحيح يعني رعايت دواصل تعادل وتنوع دربرنامه غذايي روزانه.تعادل به معني مصرف مقاديركافي ازموادموردنيازبراي حفظ سلامت بدن است وتنوع يعني مصرف انواع مختلف موادغذايي كه در4 گروه اصلي غذايي معرفي مي شوند.بهترين راه اطمينان ازتعادل وتنوع درغذاي روزانه استفاده ازهر 4 گروه اصلي غذايي است.
شش گروه اصلي غذايي عبارتند از:  گروه چربی و شیرینی ، گروه گوشت،حبوبات،تخم مرغ و آجیل گروه شير و لبنيات، گروه ميوه ها ، گروه سبزي ها ،  گروه نان و غلات.  یک برنامه غذایی زمانی سالم محسوب می شود که با تامین غذای کافی،ایمن، مغذی ومتنوع نیازهای تغذیه ای افراد را تامین کند وخطر ابتلا به بیماری رادر انسان کاهش دهد. لذا برنامه غذایی مناسب باید ازهرم راهنمای  غذایی پیروی کند.مواد غذايي هرگروه،داراي ارزش غذايي تقريبا" يكسان هستند و مي توان ازيكي به جاي ديگري استفاده كرد.مقايسه مقدار مصرف روزانه از گروه هاي غذايي را مي توان با استفاده از شكل يك هرم نشان داد.
گروه نان و غلات:
اين گروه شامل انواع نان،برنج،ماكاروني، گندم وجواست.مواد مغذي مهم:انرژي،بعضي از انواع ويتامين هاي گروه ب، آهن و مقداري پروتئين.واحد اندازه گيري: هر واحد از اين گروه برابر است بايك برش 30 گرمي از انواع نان (به اندازه يك كف دست از نان سنگك، بربري يا تافتون درمورد نان لواش چهاركف دست معادل 30 گرم است)، نصف ليوان ماكاروني يابرنج خام معادل يك ليوان ازشكل پخته آن ها،نصف ليوان غلات خام معادل يك ليوان پخته غلات.مقدار مصرف:براي افرادبزرگسال سالم مصرف روزانه 12-10 واحدتوصيه مي شود.اين گروه براي تامين انرژي،رشدوسلامت دستگاه عصبي لازم است.


گروه  اصلی گروه سبزیها:
این گروه شامل انواع سبزی های برگ دار، انواع کلم، هویج، بادمجان، نخودسبز، لوبیاسبز، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و سیب زمینی می باشد.این گروه دارای انواع ویتامین های A، B، C، مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، آهن و مقدار قابل توجهی فیبر است.این گروه برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها، ترمیم زخم، بهبود دید در تاریکی، تقویت بینایی و سلامت پوست ضروری است. دارای خاصیت آنتی اکسیدان هستند و در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی دارند.
میزان توصیه شده مصرف روزانه سبزی ها سه تا پنج واحد است.


گروه اصلی میوه ها:-    این گروه شامل انواع میوه، آبمیوه طبیعی و میوه های خشک(خشکبار) می باشد-    این گروه شامل ویتامین های A، C، فیبر و مواد معدنی منیزیم است.
-         این گروه برای حفظ مقاومت بدن در برابر زخم، بهبود دید در تاریکی، تقویت بینایی و سلامت پوست ضروری است. دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و در پیشگیری از سرطان ها نقش مهمی دارند.
-  میزان مورد نیاز مصرف روزانه میوه ها 2-4 واحد می باشد
یک واحد از این گروه برابر است با:یک عدد میوه متوسط(سیب، موز، پرتقال) یانصف گریپ فروت یانصف لیوان میوه های ریز مثل توت و انگور یانصف لیوان میوه پخته یا کمپوت میوه یایک چهارم میوه خشک یا خشکبار یاسه چهارم لیوان آبمیوه تازه و طبیعی

گروه اصلی شیر ولبنیات :-   این گروه شامل موادی مانند شیر، ماست، پنیر، کشک، بستنی و دوغ(بدون گاز و کم نمک) می باشد که توصیه می شود از انواع کم چرب آن استفاده شود.
-   پروتئین، کلسیم، فسفر، بعضی از انواع ویتامین های گروه B و ویتامین A. این گروه برای حفظ استحکام استخوان ها و دندان ها و رشد و سلامت پوست لازم است.
-   مصرف روزانه 2-3 واحد توصیه می شود.یک واحد شیر و لبنیات برابر است با:
-  یک لیوان شیر یا- یک لیوان ماست کم چرب(کمتر از 5/2 درصد) یا-    45-60 گرم پنیر(معادل یک و نیم قوطی کبریت پنیر)یا-   یک چهارم لیوان کشک پاستوریزه یا-  یک و نیم لیوان بستنی پاستوریزه یا-    2 لیوان دوغ


گروه اصلی گوشتها وتخم مرغ: 
-   این گروه شامل موادی مثل: گوشت های قرمز(گوسفند و گوساله، گوشت های سفید(مرغ، ماهی و پرندگان)، امعاء و احشاء(دل، جگر، قلوه، زبان و مغز)، تخم مرغ       
  پروتئین، آهن، روی و انواع ویتامین های گروه B. این گروه برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است
مصرف روزانه 2-1واحد از این گروه توصیه می شود.
یک واحد از این گروه برابر است با:   60 گرم گوشت لخم پخته( دو قطعه خورشتی) 
 نصف ران متوسط مرغ یا یک سوم سینه متوسط مرغ( بدون پوست) یادو عدد تخم مرغ یا یک تکه ماهی به اندازه کف دست بدون انگشت .       
گروه اصلی حبوبات ومغزها: 
این گروه شامل موادی مثل، حبوبات(نخود، عدس، باقلا، لپه و ماش)، و مغزها( گردو، بادام، فندق، پسته و انواع تخمه) می باشد.
پروتئین، آهن، روی و انواع ویتامین های گروه B. این گروه برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است.
مصرف روزانه  1واحد از این گروه توصیه می شود
یک واحد از این گروه برابر است با:
 یک لیوان حبوبات پخته(معادل نصف لیوان حبوبات خام) یا
یک سوم لیوان انواع مغز دانه ها(گردو، فندق، بادام، پسته و تخمه
مواد مغذي مهم: 
انواع ويتامينها، انواع املاح و فيبر.واحد اندازه گيري: هر واحد از اين گروه برابر است با يك عدد ميوه متوسط (يك عدد سيب يا پرتقال يا هلو) يا يك چهارم طالبي متوسط يا نصف ليوان حبه انگور يا 3 عدد زردآلو يا نصف ليوان آب ميوه و يا يك ليوان سبزي برگي مثل: كاهو و سبزي خوردن يا نصف ليوان سبزي پخته يا يك ليوان سبزي خام خرد شده.مقدار مصرف: بـــراي افـــراد بزرگسال سالم روزانه 4 -2 واحد ميوه و 5-3 واحد سبزي توصيه مي شود. اين گروه براي حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها، ترميم زخم، بهبود ديد در تاريكي و تقويت بينايي و سلامت پوست ضروري است.
 


ارسال دیدگاه

برای ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام کنید.

45,000 تومان