امروز یکشنبه , 17 فروردین 1404

پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)

طرح جابر پایه دوم دبستان دانه ها

دانلود طرح جابر پایه دوم دبستان (دانه ها)

0 13.6k
لینک کوتاه https://pdf-doc.ir/p/faa885f |
طرح جابر پایه دوم دبستان (دانه ها)

دانلود طرح جابر مشخصات:این فایل zip شامل تعدادی فایل (word ،pdf، عکس) میباشد.

بهترین طرح جابر کلاس دوم دبستان با موضوع دانه ها به همراه دفتر کارنما مطالب این فایل:عکس ها و پوستر مربوط به طرح جابر در رابطه با دانه ها مستندات آموزشی طرح جابر در رابطه با دانه ها

مشخّصات طرح:
گردآورنده:-----
عنوان: 
دانه های خوراکی و غیر خوراکی
نوع پروژه : جمع آوری وطبقه بندی
پایه : ----- مدیرمدرسه: ----  نام معلم : ----
مدرسه : ----  استان: ---   شهرستان : ---
سال تحصیلی ---
تحقیق زمینه ای :
دانه قسمت بسیار کوچک گیاه است. گیاه جدید از دانه به وجود می آید. دانه پوشش سفت و محکمی دارد که از آن محافظت میکند. طبقه بندی انواع مختلف دانه‌ها می‌تواند بر اساس رنگ ، مزه ، اندازه ، داروئی،غیرداروئی و خوراکی و غیرخوراکی می باشد دانه‌ها بسیار حیاتی هستند، زیرا گیاهان از طریق آن‌ها تولید مثل می‌کنند. دانه‌ها برای زندگی ما در پرورش غلات، گیاهان، میوه‌ها، سبزیجات یا استفاده از آن‌ها برای اهداف آشپزی مانند استفاده از لوبیا قرمز برای تهیه انواع غذا بسیار مهم هستند. در این طرح به دانه های خوراکی و غیر خوراکی می پردازیم. مصرف برخی دانه‌های خوراکی می تواند جایگزین آجیل ها در بدن شما شود. دانه های خوراکی به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از مواد مغذی و مواد معدنی مفید برای سلامت بدن شما بسیار مفید است.دانه های خوراکی برای مصارف روزانه غذایی می باشند و به صورت خام و پخته استفاده می شوند و دانه غیر خوراکی برای تولید دوباره گیاه می باشند.

دانه ها زراعی می باشند انواع دانه‌ها برای مقاصد مختلف مصرف که توسط کشاورزان کاشت می‌شوند ،دانه‌های غلات. انواع دانه‌های غلات شامل جو، گندم، برنج، ذرت و غیره هستند،دانه ها برای رشد میوه یا گیاهان گلدار. برخی از گیاهان میوه و گل‌دار که با استفاده از دانه رشد می‌کنند شامل هلو، زردآلو، شلیل، گل رز، آفتابگردان و غیره هستند،دانه برای پرورش سبزیجات. نمونه‌هایی از سبزیجات آسان برای رشد با استفاده از دانه‌ها عبارتند از گوجه فرنگی، کدو، لوبیا، خیار، اسفناج و غیره،دانه برای رشد گیاهان دارویی. برخی از نمونه‌های گیاهان آسان برای رشد عبارتند از جعفری، نعناع، رزماری، مریم گلی و پیازچه.  دانه هایی که می‌توان آن‌ها را خام خورد. بسیاری از دانه‌ها را می‌توان به صورت خام مصرف کرد و در مغازه‌ها یافت می‌شوند. چند نمونه از این دانه ها عبارتند از: انواع دانه های آجیل، بادام زمینی، آفتابگردان و غیره.   دانه هایی که قبل از خوردن باید پخته شوند. دانه‌های زیادی وجود دارند که باید ساعت‌ها خیسانده شوند. برخی از نمونه‌های چنین دانه‌هایی عبارتند از: چیتی، لوبیا قرمز، لوبیا سفید، ماش، سویا، نخود و غیره.   دانه هایی که برای تهیه نوشیدنی استفاده می‌شوند. برخی دانه‌های خاص وجود دارد که خورده نمی‌شوند، اما برای تهیه نوشیدنی استفاده می‌شوند.
معرفی و شرح برخی از دانه خوراکی:
. دانه آفتابگردان:دانه آفتاب گردان منبع عالی فولات و ویتامین  است که از سیستم ایمنی بدن محافظت می‌کند. همچنین، آنتی اکسیدان موثر در پیشگیری از سرطان به حساب می‌آید. می‌توانید آنها را به تنهایی میل کرده یا به سالاد و دسرتان اضافه کنید. اما مراقب باشید و در این کار زیاده روی نکنید، مخصوصا اگر دانه‌ها شور هستند.
. دانه کنجد:این دانه غنی از آنتی اکسیدان، پروتئین، روی، کلسیم و بسیاری از ویتامین‌هاست. می‌توانید آنها را با مخلوط کردن آب لیمو، نمک، فلفل و کمی روغن زیتون در سس سالادتان استفاده کنید.
. دانه کدو تنبل:دانه کدو تنبل منبع خوبی از آهن، روی، ویتامین  ، منیزیم، پروتئین است که می‌تواند سطح اضطراب را کاهش دهد. آنها به عنوان بخشی از یک رژیم گیاهخواری عالی محسوب می‌شود. بنابراین، می‌توانید دانه کدو را به سالاد، سوپ و مخلوط دانه‌های تان اضافه کنید.
. دانه کنف:مواد مغذی (امگا ۳ و امگا ۶) موجود در دانه کنف به سلامت پوست و مو کمک می‌کند. آنها همچنین حاوی مقدار قابل توجهی فیبرند که برای سیستم گوارش و سلامت قلب و عروق مفید است. می‌توانید از این دانه در ماست خود بریزید و نوش جان کنید.
. دانه کتان:دانه کتان یک منبع عالی از فیبر است که به تثبیت سطح قند خون کمک کرده و باعث می‌شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. 
. زیره سیاه:زیره سیاه خواص ضدمیکروبی بسیاری دارد و به همین دلیل در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اثرات آرامش بخش و گشادکننده عروق آن باعث شده در مورد تاثیر آن بر بهبودی آسم و فشار خون بالا انجام شود.


مهم است اطلاعات کافی داشته باشیم و بدانیم که دانه های  از انواع میوه‌ها هستند سمی دارند که به هیچ وجه نباید خورده شوند. 
هسته سیب : هسته‌هاي موجود در سیب حاوی ماده شیمیایی هستند. خوردن هسته سیب به تعداد زیاد خیلی خطرناک خواهد بودو عارضه جبران ‌ناپذیری خواهد داشت.
هسته گیلاس:  بهتر است از خوردن آن‌ها اجتناب کنیم. خوردن یک دانه گیلاس ممکن است منجر به آسیب جدی نشود، اما اگر زیاد خورده شود منجر به سرگیجه، استفراغ و حتی مرگ خواهد شد.
هسته آلو: هسته آلو هم سیانید دارد و نباید در مقدار زیاد مصرف شود.
هسته هلو: هلو هم هسته‌هایي دارد که حاوی سیانید است. پوست سخت هلو که هسته نرم آنرا پوشانده تعداد زیادی از افراد را از خوردن آن باز می‌دارد. خوردن یک هسته هلو اشکالی ندارد و بی‌ضرر است.
نتیجه گیری:
دانه ها حاوی مواد مغذی ضروری بوده و برای سلامت بدن مفیدنددانه ها به عنوان غذا و دارو برای ما انسان ها استفاده می شوند.دانه انواع مختلفی دارند که ما در این طرح به صورت دانه های خوراکی و غیر خوراکی طبقه کردیم و به شرح آن پرداختیم،دانه‌هایی مثل: دانه‌ی لیمو، دانه‌ی هلو و دانه‌ی آلبالو، غیرخوراکی هستند.دانه‌هایی مثل: گندم، نخود و لوبیا، خوراکی هستند
سپاسگزاری:
سپاس پروردگار عالمیان را که نعمت های بیشمارش را به من ارزانی داشت و توان و قدرتی داد تا در این مسیر گام بردارم.
سپاس از مدیر مدرسه   آقای ----  و معلم خودم سرکار خانم --- که راهنمایی و همفکری خودشان را از من دریغ نکردند.
سپاس از والدین عزیزم که در این مسیر من را همراهی،  همیاری و همفکری کردند و پیوسته مشوق من بودند
منابع:
1- کتاب علوم دبستان (دوم ابتدایی).
2-پاورینت آموزشی مرتبط با درس.
3- اینترنت و سایت های مختلف مثل نیک صالح ،تالاب ،آپارات ،جهاد دانشگاهی و...
https://www.niksalehi.com
https://www.aparat.com
https://www.sid.ir
https://www.talab.org
4- راهنمایی والدین  عزیزم و معلم گرامی ام.

 


ارسال دیدگاه

برای ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام کنید.

35,000 تومان