امروز یکشنبه , 17 فروردین 1404
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
-
فروشنده :
daftar
- مشاهده فروشگاه
-
- کد فایل : 18924
- فرمت فایل دانلودی : .zip
- تعداد مشاهده : 13.2k
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود طرح جابر با موضوع اسب

کاربر عزیز دانلود طرح جابر با موضوع اسب با دفتر کارنمای نوشته شده را به شما پیشنهاد میدهیم.این طرح جابر بهترین و با کیفیت ترین طرح جابر اسب است.شما میتوانید با اطمینان این طرح جابر اسب را با توضیحات کامل و عکس های متنوع و باکیفیت از سایت ما دانلود کنید.لازم به ذکر است که این فایل طرح جابر با موضوع اسب در فرمت zip و با قیمت بسیار مناسب در دسترس است که این فایل zip شامل چند فایل word و همچنین عکسهای مرتبط با طرح اسب است.
نام فایل:طرح جابر اسب با دفتر کارنمای نوشته شده
فرمت فایل:zip باکیفیت عالی
قسمتی از فایل:
استخوانبندی
بدن اسب بهطور میانگین ۲۰۵ استخوان دارد. تفاوت مهم میان استخوانبندی بدن اسب و انسان این است که اسب ترقوه ندارد و پاهایش مستقیم به ستون مهرهها وصل شدهاست برای این منظور یک مجموعه نیرومند از ماهیچه، تاندون و رباط که وظیفه اتصال شانههابه تنه را دارند همکاری میکنند. پا و سُمهای اسب هم ساختار بسیار ویژهای دارند. استخوانهای پای آنها متفاوت از آنچه در انسان است پخش شدهاند.
حواس
حسهای اسب معمولاً از حسهای انسان توانمندتر است.اسبها در میان پستانداران خشکی، بزرگترین چشم را دارند،و البته چشمانشان در دو سوی سرشان قرار دارند با این چشمها، بازه دید اسب به ۳۵۰ درجه اسبها دید بسیار خوبی در شب و روز دارند اما تنها دو رنگ را میبینند.شنوایی اسب خوب است و هر گوش آن میتواند تا ۱۸۰ درجه به دور خود بچرخد. بویایی آنها از انسان بسیار قوی تر است اما حس کلیدی برای آنها نیست، آنها بیشتر بر بینایی خود تکیه میکنند.
دندان
دندانهای اسب برای چرا ساخته شدهاست. یک اسب بزرگسال، روی هم رفته ۱۲ دندان پیش (۶ تا در هر فک) در جلوی دهانش دارد. این دندانها برای گاز گرفتن علفها و دیگر گیاهان کاربرد دارد.
نژادهای مختلف
نژادهای گوناگون اسب به دلیل نیاز به دارا بودن ویژگیهای مشخص در اندامشان، که برای انسانها سودمند بودند، پدید آمدند. از این رو، نژادی خالصشده اما قویهیکل همچون اندلوس برای مصارف باربری و سواری - و البته با تمایل به انجام درساژ - شکل گرفت. اسبهای سنگینوزن به دلیل نیاز به انجام کارهای سنگین در کشتزارها و کشیدن گاریهای سنگین پرورش یافتند. دیگر نژادها نیز برای کارهای سبک کشاورزی، سوارکاری و ورزش، یا صرفاً زیبایی و به عنوان جانور خانگی پرورش یافتند بعضی نژادها حاصل ترکیب نژادهای گوناگون در طی صدها سال هستند ولی نیاکان بعضی دیگر یک نر مولد مشخص یا تعداد محدودی مولد آغازین بودهاند. امروزه بیش از ۳۰۰ نژاد گوناگون اسب در جهان وجود دارند.
تولید مثل
دوران باروری اسب نزدیک به ۳۴۰ روز یا بهطور متوسط ۳۲۰ تا ۳۷۰ روز است و معمولاً حاصل آن یک کره اسب است؛ کمتر دیده شده که یک اسب دوقلو به دنیا آورد. اسبها هنگام تولد میتوانند روی پای خود بایستند و اندکی پس از تولد حتی میتوانند بدوند. کرهها بیشتر در بهار به دنیا میآیند.
محصولات
مواد خام فراوانی از اسب بدست میآید که دستهای از آنها از اسب زنده و دستهای دیگر پس از کشتن اسب بدست میآید.شیر اسب ماده از محصولاتی است که از اسب زنده بدست میآید. مردمانی که گلههای پُرشمار اسب دارند مانند مغولها شیر اسب را میدوشند وکومیس میگیرند. در دورهای خون اسب هم به عنوان یک منبع غذایی مناسب مورد توجه مغولها و برخی قبیلههای کوچنشین بود. نوشیدن خون اسبهای خود به مغولها امکان میداد تا برای مدت طولانی بدون توقف برای خوراک، سفر کنند
نگهداری
اسبها حیوانهایی اند که به چرا میروند. خوراک اصلی یک اسب علوفه با کیفیت است که از یونجه خشک یا چراگاه فراهم شدهاست .یک اسب روزانه ۲ تا ۲٫۵ درصد از وزن بدنش را غذای خشک میخورد. در نتیجه یک اسب ۴۵۰ کیلوگرمی بزرگسال روزانه تا ۱۱ کیلوگرم غذا میخورد. گاهی به جای علف به آنها دانههای غلات که مغذی ترند داده میشود به ویژه اگر اسب جنب و جوش زیادی داشته باشد هنگامی که به اسب غلات داده میشود هم باید همچنان ۵۰ درصد یا بیشتر از خوراک روزانه اش علف باشد. اسبها باید به فراوانی آب پاکیزه در اختیار داشته باشند. یک اسب روزانه ۳۸ تا ۴۵ لیتر آب مینوشد. با اینکه اسبها میتوانند به تنهایی بیرون، زندگی کنند با این حال به سرپناهی در برابر باران و باد نیازمندند. این سرپناه میتواند یک جای سرپوشیده معمولی تا یک اصطبل پیشرفته باشد.
سلامت سُم اسب همواره باید بررسی شود یا نعل آن دیده شود. همچنین زدن واکسن برای پیشگیری از بیماریهای ویروسی و معاینه دندانها توسط یک دامپزشک یا یک متخصص دندان خانواده اسبیان، ضروری است اگر اسبها بیرون برده نمیشوند برای سلامت روح و ورزش بدنشان باید تمرین و حرکت روزانه داشته باشند
ارسال دیدگاه
برای ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام کنید.