امروز دوشنبه , 15 اردیبهشت 1404
پاسخگویی شبانه روز (حتی ایام تعطیل)
-
فروشنده :
پی دی اف داک
-
- کد فایل : 18746
- فرمت فایل دانلودی : .zip
- تعداد مشاهده : 13.2k
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود طرح جابر با موضوع پروژکتور

کاربر عزیز برای دانلود طرح جابر با موضوع پروژکتور(نور افکن)با دفتر کارنما با ما همراه باشید.این طرح جابر بهترین و با کیفیت ترین طرح جابر پروژکتور است.شما میتوانید با اطمینان این طرح جابر پروژکتور را با توضیحات کامل و عکس های متنوع و باکیفیت از سایت ما دانلود کنید.لازم به ذکر است که این فایل طرح جابر با موضوع پروژکتور در فرمت zip و با قیمت بسیار مناسب در دسترس است که این فایل zip شامل چند فایل word و همچنین عکسهای مرتبط با طرح پروژکتور است.
نام فایل:طرح جابر پروژکتور+دفترچه کارنما
فرمت فایل:zip باکیفیت عالی
قیمت فایل:55000 تومان
طرح جابر با موضوع پروژکتور ها | ویرایش مجدد با دفتر کارنما و مستندات پروژکتور ها شامل موارد زیر می باشد :
- عکس ها و پوستر های مربوط به طرح جابربن حیان در رابطه با پروژکتور ها
- دفتر کارنما مربوط به طرح جابربن حیان در رابطه با پروژکتور ها
- تصاویر مربوط به طرح جابربن حیان در رابطه با پروژکتور ها
- مستندات آموزشی مربوط به طرح جابربن حیان در رابطه با پروژکتور ها
آنچه در طرح جابر با موضوع پروژکتور ها ویرایش مجدد با دفتر کارنما و مستندات پروژکتور ها وجود دارد بر اساس آخرین تجربیات ما پیرامون طرح جابربن حیان در رابطه با پروژکتور ها می باشد.
آنچه در فایل طرح جابر پروژکتور ها موجود است :
- تعداد قابل توجهی تصویر در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها
- عنوان در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها (در قالب ورد و قابل ویرایش )
- سپاسگزاری در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها (در قالب ورد و قابل ویرایش )
- مسئله یا فرضیه در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها (در قالب ورد و قابل ویرایش )
- تحقیق زمینه ای در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها (در قالب ورد و قابل ویرایش )
- تعریف در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها (در قالب ورد و قابل ویرایش )
- نتیجه گیری در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها (در قالب ورد و قابل ویرایش )
- دفتر کارنما در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها (در قالب ورد و قابل ویرایش )
- منابع و ماخذ در رابطه با طرح جابر پروژکتور ها (در قالب ورد و قابل ویرایش )
آنچه در فایل آموزشی مربوط به طرح پروژکتور ها موجود است :
- راهنمای چگونگی بازکردن فایل
- چگونه پروژه علمی را انجام دهیم
- چگونگی تنظیم دفتر کارنمای پروژه
- انتخاب عنوان جدید برای پروژه
- انتخاب نوع پروژه
- نکات قابل توجه در انواع پروژه
- ارائه پروژه به نمایشگاه
- آموزش ساخت تابلو های نمایش
- اقلام نمایشی مجاز و غیر مجاز
- آمادگی برای داوری طرح جابر
- فرم های داوری و معیار های ارزیابی
- نقش معلمان ، دانش آموزان و والدین
- جدول زمانبندی
- نمونه پیشنهادی تابلو های نمایش
قسمتی از فایل:
تحقیق زمینه ای
انواع پروژکتور :
روشنایی ایجاد شده توسط پروژکتور نما می تواند انواع مختلفی داشته باشد که به روش های گوناگونی محیط را روشن می سازند. برای هرکدام از این پروژکتور ها از قاب پروژکتور ویژه خود استفاده می شود. نکته مهم در استفاده از قاب پروژکتور ها اینکه با استفاده از آن ها، در صورتی که خود لامپ دچار مشکل شود، می توان تنها لامپ را عوض کرد و قاب آن دچار مشکلی نخواهد شد.
پروژکتور SMD
Surface Mounted Device یا به عبارتی SMD به تکنولوژی در طراحی و ساخت وسایل الکترونیکی گفته میشود که بر خلاف قطعات DIP از طریق لحیم کاری و عاری از هرگونه سوراخ، روی بورد بنا شده است و با عبور جریان برق، میتوانند نور مطلوبی را تولید کنند. استفاده از تکنولوژی SMD در ال ای دیها کاربردهای بسیاری دارد؛ به گونهای که بیشتر قطعات ال ای دی استفاده شده در کارهای روشنایی و نورپردازی، بر اساس این تکنولوژی ساخته شدهاند.
از خصوصیتهای اصلی این لامپها این است که آی سی هایی با پایه کوتاه دارند و چیپهای نصب شده روی آنها با فاصله در کنار هم قرار گرفتهاند که موجب میشود لامپهای اس ام دی نور نسبتاً پراکنده و غیر نقطهای به وجود آورند و سایه روشن ایجاد نمیکنند. از مهمترین مزیتهای این مدل روشنایی طول عمر بالای آن میباشد. نورافکن اس ام دی میتواند به عنوان نورافکن نما نیز استفاده شود و این توانایی را دارد که تا ۵۰۰۰۰ ساعت عمر مفید داشته باشد. لازم است بدانید که این نورافکن با هدف راه اندازی و رسیدن به بالاترین مقدار روشنایی از سرعت بسیار زیادی برخوردار میباشد.
پروژکتور COB
نام پروژکتور COB از سرکلمات Chips On Board به دست آمده است. این چیپ ها یک به یک در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و نهایتا یک نقطه نورانی را ساخته اند. به همین خاطر در این پروژکتور در صورتی که از پخش کننده استفاده نشود، نور بسیار درخشنده ای ایجاد می کند. عدم استفاده از این پخش کننده باعث درخشندگی فوق العاده و آزاردهندگی برای چشم می گردد. استفاده از آن می تواند تا حدی از میزان نور آن بکاهد که هرکدام از این موارد، محاسن و معایب خود را دارند. به این ترتیب می توان با توجه به میزان نور بالا و مصرف پایین انرژی، از راندمان بسیار بالای پروژکتور COB به عنوان یکی از اصلی ترین ویژگی های آن نام برد.
لامپ هاي COB نسبت به LED هاي معمولي داراي پخش نور ۱۰ يا ۱۲ برابر مي باشد.متمرکز بودن روشنایی COB و پخش بودن نور روشنایی SMD تفاوت عمده این دو نوع چراغ با یکدیگر است. تنها عیب طراحی تک جریان COB ها این است که کانالهای چندگانه باید هر یک از سطوح نور خروجی را برای تولید جلوه های تغییر رنگ تطابق دهند، به این معنی که اگرچه COB در کاربرد تک رنگ بسیار کارآمد و قدرتمند است اما نمی توان از آن در تولید چراغ هایی با رنگ نور متغیر استفاده نمود. برای ایجاد روشنایی بیشتر در این لامپ ها از رفلکتوری درون چراغ استفاده شده است که بازتابنده نور می باشد.
پروژکتور LED
پروژکتور ال ای دی جایگزین مناسبی برای لامپ های پرمصرف هستند؛ چرا که تا حد زیادی از هدر رفت انرژی جلوگیری می کنند. کم مصرف بودن این پروژکتور نما باعث می شود که تا ۸۰% صرفه جویی در مصرف انرژی به عمل آید. به این ترتیب عمر مفید آن بسیار بالا در حدود ۵۰۰۰۰ ساعت خواهد بود. به همین خاطر در کاهش هزینه ها نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت. همچنین به واسطه استفاده از ولتاژ پایین، در هزینه های کابل کشی نیز تا حد زیادی صرفه جویی خواهد شد. در رنگ های تولید شده توسط چراغ، رنگ ها بدون نیاز به فیلتر رنگی با خلوص بسیار بالا و درخشندگی ایجاد می گردند.
طیف نور نیز بدون لرزش خواهند بود. همچنین می توان با استفاده از لنز های متنوع، زاویه تابش نور را تغییر داد و برد آن را افزایش داد یا متمرکز کرد. در هنگام روشن کردن پروژکتور ال ای دی در کمتر از یک ثانیه، روشنایی به حداکثر نور خود می رسد، می توان این شدت نور را با توجه به شرایط موجود تنظیم کرد. این سرعت بالا در روشن شدن، بلافاصله پس از خاموش شدن نیز امکان پذیر خواهد بود. بدلیل کم بودن میزان اتلاف انرژی در پروژکتور LED حرارت ایجاد شده توسط آن نیز کم می باشد. این چراغ با روشن و خاموش شدن های مکرر دچار مشکل نخواهد شد.
نگاهی به گذشته پروژکتور یا نورافکن:
سال 1879 در آگوست ماه، دو مسابقه فوتبال قوانین استرالیا در ملبورن در زیر چراغهای برقی انجام شد. مسابقه اول بین تیمهای خراش تشکیل شده از پرسنل ارتش بود. یک هفته بعد ۲ باشگاه برتر فوتبال شهر، یعنی تیمهای کارلتون و ملبورن، مسابقه شبانه دیگری را برگزار کردند. در هر دو نیمه چراغها توانایی روشن کردن کل زمین را نداشتند و هواداران در شرایطی تیره و تاریک سعی میکردند تا بازی را ببینند. پس از آن ایده ساخت نورافکن یا همان پروژکتور بوجود آمد و این وسیله پرکاربرد در طرحها و توانهای متفاوت طراحی و ساخته شد.
انواع پروژکتور یا چراغ نور افکن از لحاظ نوع لامپ:
پروژکتورها از لحاظ نوع لامپ تعبیه شده در آن ها، به چند دسته تقسیم می شوند. مثلاً در پروژکتور متال هالید، لامپ متال هالید استفاده شده است در پروژکتورهای بخار سدیم از بخار جیوه و در پروژکتورهای کم مصرف و ال ای دی نیز همگی از لامپ همنام خودشان استفاده شده است.
انواع پروژکتور یا نورافکن از لحاظ کاربرد:
1_ پروژکتور SMD:
Surface Mounted Device یا به عبارتی SMD به تکنولوژی در طراحی و ساخت وسایل الکترونیکی گفته میشود که بر خلاف قطعات DIP از طریق لحیم کاری و عاری از هرگونه سوراخ، روی بورد بنا شده است و با عبور جریان برق، میتوانند نور مطلوبی را تولید کنند. استفاده از تکنولوژی SMD در ال ای دیها کاربردهای بسیاری دارد به گونهای که بیشتر قطعات ال ای دی استفاده شده در کارهای روشنایی و نورپردازی، بر اساس این تکنولوژی ساخته شدهاند. از خصوصیتهای اصلی این لامپها این است که آی سی هایی با پایه کوتاه دارند و چیپهای نصب شده روی آنها با فاصله در کنار هم قرار گرفتهاند که موجب میشود لامپهای اس ام دی نور نسبتاً پراکنده و غیر نقطهای به وجود آورند و سایه روشن ایجاد نمیکنند. از مهمترین مزیتهای این مدل روشنایی طول عمر بالای آن میباشد. نورافکن اس ام دی میتواند به عنوان نورافکن نما نیز استفاده شود و این توانایی را دارد که تا ۵۰۰۰۰ ساعت عمر مفید داشته باشد. لازم است بدانید که این نورافکن با هدف راه اندازی و رسیدن به بالاترین مقدار روشنایی از سرعت بسیار زیادی برخوردار میباشد.
ویژگیهای چراغ اس ام دی:
از مهمترین ویژگی این نورافکنها میتوان به مصرف برق بسیار پایین، طول عمر تا ۵۰۰۰۰ ساعت، نوردهی زیاد، پوشش طیف وسیعی از فضا و رنگ نور استاندارد، عدم نیاز به جریان زیاد برای راه اندازی، ولتاژ کار وسیع از ۸۵ تا ۲۶۵ ولت، توانایی قرار گرفتن در فضاهای مرطوب یا غبارآلود، استفاده از شیشه نشکن و مقاوم در برابر ضربه، کم حرارت بودن، درخشندگی بسیار بیشتر نسبت به لامپهای معمولی، عدم لرزش نور و همچنین عدم ایجاد پرتوهای بسیار خطرناک فرابنفش و مادون قرمز، عدم محدودیت زمانی، امکان اتصال به سیستم نوری خورشید و در انتها نزدیک بودن نور این چراغها به نور طبیعی خورشید، اشاره کرد.
2_ پروژکتور ماشین یا لایت بار:
پروژکتور آفرود، نوع خاصی از انواع پروژکتورهای ال ای دی هستند که با هدف نصب بر انواع ماشین طراحی و ساخته شدهاند. هدف از نصب این نوع پروژکتورها بر روی ماشین روشن کردن فاصلههای دور که به طور معمول با نور پایین یا بالای ماشین نمیتوان به خوبی روشنایی آنها را تعمیم کرد، میباشد. این پروژکتورهای آفرود در اندازه و توانهای گوناگون به منظور روشنایی فواصل دور یا نزدیک طراحی و ساخته شدهاند و مناسبترین گزینه جهت استفاده علاقه مندان به برنامههای آفرود، کویر نوردی، جنگل پیمایی، کمپینگ و غیره میباشد. پروژکتورهای ماشین از یک یا چند لامپ ال ای دی ساخته شدهاند. این پروژکتورها اکثراً روی سقف جلو یا پشت ماشینهای مخصوص آفرود یا ماشین سنگین تعبیه میشوند و میتوانند فضای وسیعی را برای شما روشن کنند. از جمله محبوبترین مدلهای پروژکتور ماشین لایت بارها هستند. این مدل پروژکتورها حالتی نواری مانند دارند و از چند لامپ ال ای دی با طولهای متفاوت طراحی و تولید میشوند. لایت بارها معمولاً روی سقف، جلو و یا پشت ماشین نصب میشوند و مناسب روشن کردن مسیر رانندهها، روشن کردن مسیرهای پیاده روی در شب، استراحتگاهها، مناطق کاری و غیره میباشند. این مدل پروژکتورهای ماشین، میتوانند منطقه بزرگی را روشن کنند. البته مدلهای کوچکتر آنها نیز وجود دارد که قابل حمل هستند و فضا را به صورت نقطهای روشن میکنند و مصرفی بسیار پایینتر نسبت به مدلهای بزرگ خود دارند.